![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ma tot gandesc de vreo cateva zile....care o fi radacina problemei? Vad zi de zi tot felul de cazuri, amantlacuri, neveste inselate, divorturi, familii destramate. Intrebarea ar fi urmatoarea : de ce ajungem noi femeile (si spun "noi" pentru ca da, am fost si eu la un moment dat in aceasta neplacuta situatie) sa devenim amante? Desigur, povestea e alta de la caz la caz, fiecare amanta isi imagineaza ca in cazul ei este ceva special. Dar totusi stau sa ma intreb daca nu cumva miezul problemei este pe undeva comun.
Sa fie oare vorba despre tentatia fructului oprit? Inseamna ca ne multumim cu putin? Consideram ca tot e mai bun decat nimic? Sa fie vorba de principii si valori? Ce fel de atractie mistica exercita asupra noastra barbatul insurat? Daca ati fost in situatia asta, sau cunoasteti cazuri sau pur si simplu aveti o parere, ajutati-ma sa inteleg. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Intr-adevar, kalua, experienta e undeva intre 0 si 1 la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . dar cred ca daca ai un prieten/sot cum ii mai spuneti voi care stie ce are si stie ca ceea ce are este frumos, nu ii mai umbla ochii dupa altele. si chiar daca s-ar pune miss world in cap in fata lui ar ramane indiferent.
uneori relatiile acestea se nasc pe fondul existentei unei probleme. sau, de ce nu, pentru ca asa are domnul chef. sau doamna. numai ca atat timp cat stii ca ai un bebelas acasa si ca ala are nevoie de tine, nu cred ca iti mai arde. dragoste, dragoste, dar si asta ar trebui sa treaca prin creier. si sa ranesti persoana de langa tine doar pentru a-ti face o dambla nu mi se pare corect. unele lucruri sunt ;forbidden; .. si asa raman. cum zisei, dragostea trebuie sa treaca si pe undeva prin partea superioara, nu numai prin suflet. nu stiu daca as putea sa fiu in aceasta postura, asta-i clar. dar pana nu treci, nu stii.. mai sunt si smecheri care pacalesc viitoarele amante ca's singuri .. nu mai stiu cine spunea (sau unde am citit) ca unul a dus-o cu o tipa cativa ani. si ea il vedea curatel, frumos, aranjat.. si cand il intreba daca isi spala el, sau ce face, domnul raspundea ca merge la 'nufarul'. si sarmana femeie de acasa? si cea care la un moment dat a aflat? deci... amanta cu sau fara voie. depinde si cu ce se multumeste fiecare dintre noi. daca unei femei ii convine sa fie a 5 a roata la caruta, daca ii convine sa stea singura si sa se gandeasca la el, in timp ce el se plimba cu familia .. sau e in nu stiu ce excursie cu sotia.. atunci femeia nu prea are respect pentru ea.. ajunge asa intr=o stare de degradare.. in numele iubirii? comoditatii? incrancenarii? incapatanarii? nu condamn amantele pentru ca nu stiu ce e in mintea lor. daca mi s-ar intampla ca prietenul meu sa aiba pe altcineva.. si sa joace la dublu.. hm.. ultima data am fost calma. l-am salutat si am plecat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .. si eram in liceu, un vulcan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acum probabil as proceda la fel. cu de-a sila nu se poate, si asta-i clar.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 09:16 PM |
|