![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ma tot gandesc de vreo cateva zile....care o fi radacina problemei? Vad zi de zi tot felul de cazuri, amantlacuri, neveste inselate, divorturi, familii destramate. Intrebarea ar fi urmatoarea : de ce ajungem noi femeile (si spun "noi" pentru ca da, am fost si eu la un moment dat in aceasta neplacuta situatie) sa devenim amante? Desigur, povestea e alta de la caz la caz, fiecare amanta isi imagineaza ca in cazul ei este ceva special. Dar totusi stau sa ma intreb daca nu cumva miezul problemei este pe undeva comun.
Sa fie oare vorba despre tentatia fructului oprit? Inseamna ca ne multumim cu putin? Consideram ca tot e mai bun decat nimic? Sa fie vorba de principii si valori? Ce fel de atractie mistica exercita asupra noastra barbatul insurat? Daca ati fost in situatia asta, sau cunoasteti cazuri sau pur si simplu aveti o parere, ajutati-ma sa inteleg. |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' buna idee ti-a mai venit cu deschiderea acestui topic...multe pareri....fiecare vede dragostea cu ochii ei. Observ la fetele, mai tinere, niste idei bine conturate, dar multe sunt rupte de realitate...asa gandeam si eu cand eram mai micutza. Atentie fetelor, acum sa nu-mi sariti in cap...n-am zis-o cu rautate...e vorba doar de experienta de viata acumulata de voi, care v-a ajutat sa va fomati unele opinii. Eu ii dau dreptate lui Angelu' ca nu exista relatie sau casnicie (cum vreti voi) perfecta, ci exista respect, intelegere si placerea de a trece in 2 peste toate, fie ele ca-s bune sau rele. Dupa mine, conteaza foarte mult si educatia pe care ti-au dat-o parintii si ce-ai vazut in casa (asa nu...sau asa da) si capacitatea ta de selectie la ce se intampla in jur.
Pasiunea se stinge...nu tine la nesfarsit...si dupa o zi cu stres maxim la serviciu, vii acasa, mai faci o mancare, mai strangi prin casa, pui un program la masina...si dup-asta esti franta, iar el, care are ceva mai multa energie are chef de altele, poate ca ziua lui n-a fost atat de grea...ce credeti ca se intampla? Uneori, nu-i capabil sa-ti perceapa propria oboseala. Am o prietena, pe care sincer o admir, e trecuta de 40 de ani...si-mi spunea ca pana-n 40 ea facea in fiecare seara sex/dragoste cu sotul ei. Aceste cazuri se numara pe degete. @Pokemon, cand m-am referit la anumite persoane care se baga aiurea, desi vad ca relatia dintre cei 2 e fericita, da-mi voie sa le invinovatesc. Eu am patit-o intr-o relatie anterioara, chiar cu o 'amica' f buna care se intampla sa-l sune pe prietenul meu mai des si sa-i propuna sa se vada. El imi zicea de fiecare data..stiu ca ma iubea...si nu-l atragea tipa respectiva...dar asta e un caz fericit. Si ce crezi c-am facut eu dupa acest gest al prietenei? Am sunat-o si-am sicanat-o?! Nuuu, am trecut cu vederea si acum...suntem in continuare 'prietene', dar cam stiu ce-i poate pielea. Am intrebat-o doar: 'Te cam incanta al meu, nu? Ea: ehe...merge pentru o seara'. Alta poveste cu sfarsit dur: cei doi iubiti, apoi soti, 2 copii, o dragoste care ii umplea de bucurie pe ei si pe cei din jur, 12 ani de casnicie.......apare ea, el se poarta ca un drogat, nu mai stie sa fie tata, nu mai stie sa fie sot. Sotia nu-si recunoaste omul care i-a fost alaturi atatia ani. Prietenii lor sunt socati. Omul s-a schimbat....de unde putea sa prevada sotia lucrul asta? Asa ca, dragele mele, totul e o loterie si nimeni nu poate sti ce se va intampla peste cativa ani, cu o relatie, pe care acum o pui la loc de cinste. Eu zic sa va traiti clipa (vorba amicei mele dr_wise), sa profitati de dragoste si de nervisorii la stomac pe care vi-i da si sa evitati in a-i judeca pe altii. Oamenii se schimba, reactioneaza diferit .... Pentru mine e o provocare sa-mi fac aceasta casnicie trainica, durabila si sa sfideze toate tentatiile. Daca reusesc....va voi tine la curent. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Eu am patit-o intr-o relatie anterioara, chiar cu o 'amica' f buna care se intampla sa-l sune pe prietenul meu mai des si sa-i propuna sa se vada. El imi zicea de fiecare data..stiu ca ma iubea...si nu-l atragea tipa respectiva...dar asta e un caz fericit. Si ce crezi c-am facut eu dupa acest gest al prietenei? Am sunat-o si-am sicanat-o?! Nuuu, am trecut cu vederea si acum...suntem in continuare 'prietene', dar cam stiu ce-i poate pielea. Am intrebat-o doar: 'Te cam incanta al meu, nu? Ea: ehe...merge pentru o seara'. Ma scuzi, Roxi, da' eu o bagam in aia m**ii de nu se vedea ! Halal prietena... Apropos de atitudinea asta, sa zicem pasiva la actiunile "amantei", nici eu n-am facut nimic concret versus "ea"...chiar si cand il suna la ora 4 noaptea, ca sa-l tina "in priza"...Ce parere aveti de gagica asta care nu-mi lasa barbatul linistit, nici macar in bruma de timp in care statea in tara, cu sotia si copilul ?!!! Desi aveam numarul ei de telefon, si as fi putut sa-i trag niste injuraturi in engleza, limba ei natala, ca ma pricep, pe bune...cu toate astea, n-am facut-o . Why bother, cand raul era deja facut ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:48 AM |
|