![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ma tot gandesc de vreo cateva zile....care o fi radacina problemei? Vad zi de zi tot felul de cazuri, amantlacuri, neveste inselate, divorturi, familii destramate. Intrebarea ar fi urmatoarea : de ce ajungem noi femeile (si spun "noi" pentru ca da, am fost si eu la un moment dat in aceasta neplacuta situatie) sa devenim amante? Desigur, povestea e alta de la caz la caz, fiecare amanta isi imagineaza ca in cazul ei este ceva special. Dar totusi stau sa ma intreb daca nu cumva miezul problemei este pe undeva comun.
Sa fie oare vorba despre tentatia fructului oprit? Inseamna ca ne multumim cu putin? Consideram ca tot e mai bun decat nimic? Sa fie vorba de principii si valori? Ce fel de atractie mistica exercita asupra noastra barbatul insurat? Daca ati fost in situatia asta, sau cunoasteti cazuri sau pur si simplu aveti o parere, ajutati-ma sa inteleg. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
maaaama, ce complexa devine discutia..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
eu gasesc argumente de ambele parti, si nu cred ca exista "cazuri tip", patternuri de relatii, deci prefer sa nu generalizez. dar inclin sa dau dreptate si celei care a zis mai devreme ca o sotie/prietena trebuie sa-si tina barbatul "in priza" daca il mai vrea cu adevarat. nu neg, orice relatie se poate stinge pe parcurs si este evident ca focul pasiunii nu mai e la fel de puternic, dar nici nu trebuie sa fim delasatoare. adica ma gandesc la un caz concret pe care il cunosc. cuplu frumos, se potriveau de minune, copil pe la 17 ani... ea o ia razna cu alcool si alte cele (cu toate ca au imens de multi bani, sunt intelectuali si oameni inteligenti ambandoi), in asa hal ca nu se mai putea vorbi cu ea. automat, devine neglijenta, nu se mai ocupa de el, nu se mai aranjeaza, se ingrasa (dar vesnic e la regim)... varza. el incearca un an doi, ii da ultimatumuri, si, in final, apare cealalta. care nu e nici frumoasa, nici sexy, nici bogata. e doar amuzanta si intelegatoare, nu e cicalitoare. acum sotia stie de ea, pentru ca nu mai stau impreuna... la inceput a fost perioada cand sotia s-a transformat in bomba sexi (sau a incercat), in speranta ca se va flutura prin fata lui si il va atrage din nou, sau isi va gasi unul cu care sa il faca gelos. n-a fost asa... el era in continuare distant, chiar dezgustat.... apoi sotia a cazut in extrema feminista cu "barbatii e porci si n-avem nevoie de ei"; dar acum se taraste in genunchi si cerseste mila, il suna din ora in ora, il urmareste si il spioneaza. dar refuza paradoxal sa redevina normala, sa redevina cea de acum cativa ani. well..... de ce??? daca il vrea, de ce nu sacrifica sticla pt el??? nu avem de unde sa stim... si nu avem cum sa stim nici ce va urma. in situatia in care am fost eu, amandoi inselam.... el il cunostea pe al meu si eu o cunosteam pe a lui (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) amandoi am terminat relatiile cat se putea de repede, pentru ca nu aveau nicio sansa... si tot ce ne-am dorit era ceea ce suntem acum: un cuplu super fericit. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar contrazic parerea de mai sus conform careia, daca iubesti te poti si afisa in public. noi mult timp dupa ce n-am mai fost amanti am evitat sa ne afisam, pentru ca mai tineam cat de cat la fostii, si nu voiam sa le provocam suferinta.... e perioada de recuperare, cand preferi sa ramai "low profile"... e mai mult rusine cred, nu lasitate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:28 AM |
|