![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate ca nu este o regula, dar ma ajuta intotdeauna observatiile urmatoare: inselatorul este intotdeauna mai agitat, mai circumspect, mai frustrat si mai inchis deat cel care nu inseala.
da? pai si cum ramane cu adevarul acela cum ca un barbat care-si insala consoarta vine acasa mult mai calm, mai bine dispus, mai relazat si in consecinta totul este mai bine? ca eu asa am auzit povesti multe. Inselatul este doar enervat sau descumpanit - sau habar n-are si deci este cool. QUOTE ma rog, eu nu inteleg cum vine treaba pt ca nu am inselat niciodata pe nimeni; adica mie trebuie sa-mi fie clar ca nu-l mai iubesc pe x ca sa ma duc dupa y. punct, deci nu umblu cu d-astea ca n-am timp. iar atunci cand am fost inselata, eram pra mica ca sa-mi pese cum trebuie. am plecat "la mama" si pe drum imi amintesc ca m-am oprit intr-un bar (unde nu aveam voie sa intru din cauza varstei) si mi-am tratat "depresia" cu un mare cocktail :sexylady: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:36 AM |
|