![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Care este definitia unei doamne?
Avem in jur multe femei, pe care le cunoastem mai mult sau mai putin. Cum recunoastem o doamna - ce calitati trebuie sa aiba o femeie si ce defecte trebuie sa-i lipseasca pentru a putea fi catalogata drept doamna? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
nu stiu ... ???
ce sa zic, am citit tot ce s-a scris, aici, la acest subiect si... ??? :magandesc: :magandesc: eu am o alta parere... pt mine doamna este aceea persoana de sex feminin care stie in primul rand sa fie FEMEIE. acea persoana care are lumina in privire si care se uita in ochii tai atunci cand ii vorbesti, facandu-te pe tine, interlocutorul ei, sa-ti pui o multitudine de intrebari in gand, care are un zambet luminos pe chip si un chip senin si vocea blanda, si ferma totodata, care stie sa te asculte cand vorbesti si stie sa-ti lase impresia ca acele cuvinte spuse de tine ascund, de fapt, marea cheie a tuturor lucrurilor, care are o tinuta dreapta/semeata dar care se ofera privirii simplu, firesc fara nimic teatral... in concluzie, acea persoana care stie sa faca alte femei sa se intrebe cum de reuseste... si sa-si doreasca, ca macar pt un minut, sa se fi nascut in pielea ei iar pe barbati sa se intrebe ce taina se ascunde in spatele acelui zambet sau privire care le-a incalzit sufletul si sa-si doreasca sa-i afle misterele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 08:04 PM |
|