![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Vi se pare normal ca o fata sa fie insarcinata si sa isi dea seama abia dupa 5,6 luni? :o
|
|
|
![]() |
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
"eu tot nu am inteles DE CE e culmea nesimtirii sa nu stie?? ??? " spune Meg
cand vei fi insarcinata vei stii de la prima luna. O sarcina nu presupune numai lipsa/prezenta menstrei, in organismul tau se produc atatea schimbari incat numai cineva total nesimtit (scuze daca insist cu acest cuvant, dar chiar este cel mai potrivit) nu le poate.. simti. Si nu vorbesc de "mariera burtii" ca efect vizibil pt ca e posibil ca nesimtita in cauza sa fie vreo dolofana by default.... sunt cazuri cand o femeie nu-si da seama ca este insarcinata si se trezeste la 40/50 de ani cu copilul in wc, din pacate, ei bine sunt mai scuzabile se pare pt ca menopauza cica este foarte dificila si foarte inselatoare. Personal n-am ajuns la menopazua dar si femeile care o patesc asa mi se par la fel ignorante si nesimtite, de fapt mai mlt pt ca se presupune ca au trait o viata si daca omul cat traieste invata... au trait cam degeaba, nu mai au scuza ca sunt mici si proaste. ca sa nu mai vorbim de rusinea cu care saracul copil va povesti ca mami lui l-a nascut in wc! asta cand sunt mame care fac tot posibilul sa aiba un bond maternal cu acel bebelus inca de la primele luni de sarcina, ii pun muzica, il simt cum se misca in functie de orele zilei, de lumina, de sunetele din jur.... comon, gata ca m-am enervat si cine stie ce mai zic! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:35 PM |
|