![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
offffffff eu de cateva zile numai pot de ureche si de masele,am tras curent.am luat o multime de pastile,dar degeaba. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
mie nici acuma nu mia trecut durerile de masele si ureche de la curent,am luat tot felul de pastile dar au efect numai pt cateva ore. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si ma mai doare si capullllllll.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
katy si pe mine m-a durut urechea stanga toata sapt. si iradia si catre ceafa si maxilar iar dupa 4 zile de luat doar aspirina si otocalm picaturi pt ureche am trecut pe amoxciclina pt ca se agravasera simptomele si aparusera si febra si dureri de cap si conform doctorului vb de otita..deci daca persista simptomele n.ar fi rau sa mergi si tu la medic
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 04:55 PM |
|