![]() |
![]() |
lorena |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetelor
ma-m maritat anul trecut si am o dolceata de fetita de 4 luni,dar nu stiu ce sa ma mai fac pentru ca nu ma mai inteleg nici cum cu sotul meu.Fetita imi ocupa tot timpul el imi reproseaza mereu orice fac daca il rog sa stea putijn cu fata cat sa beau si eu o cana cu apa nu vrea dar de aia tot timpul imi reproseaza nu ne mai intelegem incepe sa imi fie scarba de el daca vrea sa ma atinga.Cateodata am impresia ca nici de copil nu ii pasa nu se ocupa deloc de fata bani in casa nu imi da numa dac ii cer si ii dau explicati pentru ce imi trebuiesc altfel ar fi in stare sa nu imi dea nici un ban.Decand am nascut nu am mai suportat sa ma atinga nu am mai avut relati in weekend tot timpul pleaca ba la maicasa ba la tara pe acasa nu prea sta si cu familia lui nu ma inteleg aproape deloc el mai si bea iar atunci cand bea se comporta urat cu mine nu stiu ce sa mai fac va rog dati-mi un sfat.Sa divortez sau nu.AJUTATI-MA va rog. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bine ai venit Lorena! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Intai de toate vreau sa-ti spun ca noi aici iti vom spune parerile noastre si eventual sfaturi insa decizia iti apartine in totalitate tie! Acum, parerea mea este ca el procedeaza foarte gresit.E pacat de copilasul tau, sa-ti traiasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai incercat sa ai o discutie deschisa cu el, sa-l intrebi ce s-a intamplat, ce il deranjeaza de se comporta asa? Sunt posibile 3 variante: e gelos pe copil, e nemultumit de viata sexuala (inexistenta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) sau are pe altcineva.Asta din urma s-ar putea sa fie generata de celelalte 2...Week-end urile alea cand pleaca....Incearca sa ai discutia asta cu el, poate afli lucruri noi si poate o scoateti la capat.Incearca sa nu-l acuzi de nimic, sa-l lasi pe el sa vorbeasca si apoi sa tragi concluziile.Este pacat pentru ca sunteti casatoriti de putin timp si banuiesc ca a fost din dragoste. Daca asta nu are nici un rezultat atunci...paraseste-l. In nici un caz sa nu-i permiti sa stea alaturi de tine si de fetita cu acest comportament.Banuiesc ca stai acasa cu fetita si sper ca iei acele 8 milioane...Este mai dificil in situatia asta decat daca erai doar tu....insa nu e imposibil. Nu are nici un sens sa treaca anii pe langa tine si sa ramai cu amintiri amare, mai ales in perioada asta cand ar trebui sa te bucuri de cea mica...Pe scurt cam asta ar fi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Astept vesti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 10:10 AM |
|