![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.
Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte. Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Eu nu i-as spune nimic pentru ca va fi cu siguranta mihnit. Dar voi tine cont de situatia in care poate afla singur si atunci e mult mai rau. VOI ATI VREA SA AFLATI CA ATI FOST INSELATE, MAI ALES DE LA EL? Raspundeti-va la aceasta intrebare si incercati sa va puneti in locul lui.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu as spune pt ca nu vreau sa mi se spuna,
mi se pare o ipocrizie, un act de slabiciune ca nu suporti povara si ca sa te eliberezi de acest gand il dai partenerului tau spunandu i. intr o relatie serioasa nu as putea insela , iar daca lucrurile merg bine si ne intelegem mi s ar parea o prostie sa l insel cu altul, pur si simplu il respect prea mult si respect relatia noastra. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 11:11 PM |
|