![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
offffffff eu de cateva zile numai pot de ureche si de masele,am tras curent.am luat o multime de pastile,dar degeaba. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 4-May 07 Member No.: 1,586 ![]() |
Si mie mi se intampla des sa ma simt obosita si sleita de puteri, dar am gasit un remediu. Nu eprea placut, dar e garantat: injectii (auch!) cu Gluconolactat de Calciu si Magneziu si vitamina B6, 2 fiole Ca + Mg si una de B6 intr-o intepatura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10 zile, o injectie pe zi. Si e foarte bun si pentru stress. Poate ati incercat cu Magne B6, dar nu are acelasi efect. E prea slab tratamentul pe cale orala. Cei care l-au incercat s-au simtit mai bine dupa a 5-a injectie, si foarte bine dupa 10. Succes! (daca nu va este frica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
Si mie mi se intampla des sa ma simt obosita si sleita de puteri, dar am gasit un remediu. Nu eprea placut, dar e garantat: injectii (auch!) cu Gluconolactat de Calciu si Magneziu si vitamina B6, 2 fiole Ca + Mg si una de B6 intr-o intepatura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10 zile, o injectie pe zi. Si e foarte bun si pentru stress. Poate ati incercat cu Magne B6, dar nu are acelasi efect. E prea slab tratamentul pe cale orala. Cei care l-au incercat s-au simtit mai bine dupa a 5-a injectie, si foarte bine dupa 10. Succes! (daca nu va este frica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) cristy, cat ser este acolo? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si eu fac injectii cu calciu, prin martie si octombrie...lipsa mea de calciu imi creaza o gramada de neplaceri .......si apoi stiu ca injectiile cu calciu se fac inainte si dupa vremea calda.... tu ai facut injectii si in perioada aceasta in care ne topim??? sunt curioasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:39 AM |
|