![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
offffffff eu de cateva zile numai pot de ureche si de masele,am tras curent.am luat o multime de pastile,dar degeaba. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
katy si pe mine m-a durut urechea stanga toata sapt. si iradia si catre ceafa si maxilar iar dupa 4 zile de luat doar aspirina si otocalm picaturi pt ureche am trecut pe amoxciclina pt ca se agravasera simptomele si aparusera si febra si dureri de cap si conform doctorului vb de otita..deci daca persista simptomele n.ar fi rau sa mergi si tu la medic bebe am aproape 2 saptamani si iau de vreo cateva zile amoxacilina,asa sunt simptomele si la mine.so mama mi-a zis sa nu am otita (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,dar nu vreau sa ma duc la doctor k e un afemeiat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:10 PM |
|