![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ma tot gandesc de vreo cateva zile....care o fi radacina problemei? Vad zi de zi tot felul de cazuri, amantlacuri, neveste inselate, divorturi, familii destramate. Intrebarea ar fi urmatoarea : de ce ajungem noi femeile (si spun "noi" pentru ca da, am fost si eu la un moment dat in aceasta neplacuta situatie) sa devenim amante? Desigur, povestea e alta de la caz la caz, fiecare amanta isi imagineaza ca in cazul ei este ceva special. Dar totusi stau sa ma intreb daca nu cumva miezul problemei este pe undeva comun.
Sa fie oare vorba despre tentatia fructului oprit? Inseamna ca ne multumim cu putin? Consideram ca tot e mai bun decat nimic? Sa fie vorba de principii si valori? Ce fel de atractie mistica exercita asupra noastra barbatul insurat? Daca ati fost in situatia asta, sau cunoasteti cazuri sau pur si simplu aveti o parere, ajutati-ma sa inteleg. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ete fleosc hormoni. Acum hormonii sunt responsabili si pentru dualitatea individului? Sa avem pardon. Stiu ca e usor sa atribuim puteri magice hormonilor si sa ii facem responsabili pentru orice dar lucrurile nu stau chiar asa. E pur si simplu vorba despre felul in care e construit individul, educatie si cum percepe el o relatie, ceea ce considera ca e ok si ce considera ca nu e ok.
Un barbat care are intiparita ideea ca inselatul si amantlacul nu poate fi considerat acceptabil nu se va preta la asa ceva chiar daca se abate asupra lui o furtuna hormonala. Revenind strict la subiectul amanta : Uite ce cred eu ca se intampla: Barbatul se simte la un moment dat inevitabil prins in rutina casniciei : acelasi program, aceleasi nimicuri de peste zi, facturi si rate de achitat, certuri aiurea din lucruri marunte, suflat unul altuia in ceafa non stop, si toate lucrurile la care pana la urma se reduce orice casnicie. Apoi apare amanta, care prin contrast ii satisface nevoia de noutate, de excitment, de fun. El simte din nou ca traieste si se arunca in asta cu capul inainte. In timpul acesta, daca sotia afla, poate nici ea nu reuseste sa gestioneze corect criza, poate incepe sa faca crize, sa il ameninte, apoi sa il implore, si tot atatea lucruri care nu il fac pe barbat decat sa isi gaseasca si mai tare refugiul in bratele amantei. Cand toata lumea e impotriva celor doi, a barbatului casatorit si a amantei, legatura si complicitatea lor nu face decat sa se intareasca. Statistic, legaturile nascute dintr-o relatie de genul acesta nu au decat 5% sanse de supravietuire in timp. Daca totusi ai apucat sa te implici intr-o astfel de aventura trup si suflet, probabil statisticile astea nu inseamna nimic pentru tine. Asa ca, sfatul meu este : daca vrei sa iti cresti sansele sa te afli printre cele 5%, casca bine ochii!!!! Uita-te bine: cum se poarta cu sotia lui? De ce nu a mers casnicia lor? Pentru ca ai sanse foarte mari sa te lovesti dupa o vreme cu el de exact aceleasi probleme. Si cand vei cauta sa te informezi despre toate astea, nu il lua pe EL drept sursa de informare. Daca el iti spune : casnicia nu a mers pentru ca ea e isterica, nu ma intelege, e geloasa si mai stiu eu ce....ia in considerare faptul ca el nu este in NICI UN CAZ obiectiv!! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
amanta/amantul (ca nici voi nu sunteti prea departe de noi) apare atunci cand la o persoana raportul dintre munca si lunca este subunitar. ce masuri iei ca sa previi acest flagel? simplu: poate ca iubitul/iubita are cam mult timp in ultima perioada. poate ca i-ar mai trebui niste indatoriri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:13 AM |
|