IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Gestionarea eficienta a crizei de cuplu, Ce e de facut cind situatia in cuplu o ia razna
Diana.
post May 30 2007, 06:12 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La propunerea lui Divi, topicul este deschis.
Intrebarea este cum putem gestiona cit mai eficient crizele de cuplu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
divi2007
post May 30 2007, 06:32 PM
Post #2

Musafir

M am gandit sa deschid acest topic pt ca stiu ca fiecare avem multe de spus despre acest subiect fie ca am trecut prin aceste crize fie ca am auzit cum le au solutionat altii sau ca vrem sa stim ce sa facem cand se iveste vreuna adica sa fim pregatite. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

Stiu ca in reviste, carti, chiar psihologii spun ca cel mai bine ar fi sa nu se ajunga la asa ceva si ca totul sta in puterea noatra sa le evitam uite ca nu se poate suntem oameni avem nervii si inca cati nervi, ca ar fi bine sa fim tot timpul calme, zambitoare, intelegatoare, finute, diplomate, gospodine in bucatarie, doamne in societate si bune in pat( important e sa nu le incurcam si sa nu devenim doamne in bucatarie, bune in societate si gospodine in pat) ca atunci se apropie criza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dar cum toate avem o limita si cand cel de langa nu se comporta in asa fel incat sa ti dea motive sa fi intelegatoare atunci de unde atata putere (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
De multe ori dragostea ne transforma in oamenii mai buni dar si in bestii si cand spun bestii ma refer ca aparam ce este al nostru iar ei nici macar nu apreciaza faptul ca tinem la ei sunt orbiti de o ea, degeaba tot ce s a cladit se destrama, eu am aberat destul va dau cuvantul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Gestionarea eficienta a crizei de cuplu   May 30 2007, 06:12 PM
divi2007   M am gandit sa deschid acest topic pt ca stiu ca f...   May 30 2007, 06:32 PM
kalua   Cuplul o poate lua razna intr-o mie de feluri si d...   May 30 2007, 07:00 PM
angeldust   Da, e drept ca ar fi foarte multe de spus si nu ex...   May 30 2007, 09:12 PM
fortelady   e ciudat :) pentru ca pe alte topicuri s-a discuta...   May 30 2007, 09:25 PM
angeldust   De aia am si spus ca o solutie universal valabila ...   May 30 2007, 10:44 PM
kalua   angelule, marea problema e ca majoritatea barbatil...   May 30 2007, 11:05 PM
mititik   Da...toate suntem tari la 20-25 de ani si am divor...   May 31 2007, 01:03 AM
ioannaraluka   Angel si mititik, nu cred ca de varsta e vorba nea...   May 31 2007, 08:01 AM
leo   odata imi spunea cineva, ceva de genul "cand ...   May 31 2007, 08:32 AM
kary_pink  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 02:08 AM