![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La propunerea lui Divi, topicul este deschis.
Intrebarea este cum putem gestiona cit mai eficient crizele de cuplu. |
|
|
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
M am gandit sa deschid acest topic pt ca stiu ca fiecare avem multe de spus despre acest subiect fie ca am trecut prin aceste crize fie ca am auzit cum le au solutionat altii sau ca vrem sa stim ce sa facem cand se iveste vreuna adica sa fim pregatite. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Stiu ca in reviste, carti, chiar psihologii spun ca cel mai bine ar fi sa nu se ajunga la asa ceva si ca totul sta in puterea noatra sa le evitam uite ca nu se poate suntem oameni avem nervii si inca cati nervi, ca ar fi bine sa fim tot timpul calme, zambitoare, intelegatoare, finute, diplomate, gospodine in bucatarie, doamne in societate si bune in pat( important e sa nu le incurcam si sa nu devenim doamne in bucatarie, bune in societate si gospodine in pat) ca atunci se apropie criza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar cum toate avem o limita si cand cel de langa nu se comporta in asa fel incat sa ti dea motive sa fi intelegatoare atunci de unde atata putere (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De multe ori dragostea ne transforma in oamenii mai buni dar si in bestii si cand spun bestii ma refer ca aparam ce este al nostru iar ei nici macar nu apreciaza faptul ca tinem la ei sunt orbiti de o ea, degeaba tot ce s a cladit se destrama, eu am aberat destul va dau cuvantul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 02:08 AM |
|