![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la scris! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
te iubesc pentru ca:
esti tu,cu bune si rele stii cand sa ma iei de mana si sa ma tii strans stii cand sa zambesti ai acea lucire in ochi care ma dezarmeaza ai simtul umorului stii sa te strambi frumos nu te superi cand sunt tolomaca si nu sunt in stare sa spun ce antivirus am (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) faci planuri pentru NOI mananci sandwishuri si apoi pot sa citesc meniul dupa bluza ta bei bere din "sticla" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma pui sa ma umflu (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) ma certi cand plec prea dezbracata si afara e frig razi de mancarea mea gatita razi cand ma lovesc si mi se stramba fata de durere ma alinti cu numa ciudate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si...nu te iubesc pentru ca....spui ca suni "mai tarziu" iar mai tarziul ala inseamna cateva ore (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si chiar daca nu te iubesc,eu tot te iubesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:28 AM |
|