![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.
Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte. Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
In cazul in care sunteti sigure ca nu va veti insela partenerul niciodata, atunci nu aveti de ce sa va faceti probleme. Eu cred ca intr-o relatie este foarte important sa existe sinceritate si incredere, altfel nimic nu merge cum trebuie. Despre subiectul postat mai sus pot sa spun ca eu, daca am o relatie, nu mai sunt interesata alt barbat, decit cel de linga mine, asa ca sunt sigura ca nu il voi insela. Iar daca prin absurd se intimpla asta atunci relatia mea nu este una buna.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:35 AM |
|