IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Gestionarea eficienta a crizei de cuplu, Ce e de facut cind situatia in cuplu o ia razna
Diana.
post May 30 2007, 06:12 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La propunerea lui Divi, topicul este deschis.
Intrebarea este cum putem gestiona cit mai eficient crizele de cuplu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post May 30 2007, 10:44 PM
Post #2

Musafir

De aia am si spus ca o solutie universal valabila nu exista. In cazul in care "criza de cuplu" se traduce prin "el are amanta" atunci scenariul se modifica putin. Acum depinde foarte mult si de ce este dispus fiecare sa suporte si sa treaca cu vederea. Eu pot sa spun doar ce as face eu. In cazul in care as considera ca divortul nu prea are mari repercursiuni asupra mea, in mod cert as divorta. Daca ar mai fi implicati si copii si tot felul de alte constrangeri si as decide ca totusi imi vreau sotul inapoi, atunci ...hmmm...ma intreb ce as face? Cred ca tot aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) As divorta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) DAR numai dupa o discutie cinstita in care l-as lasa sa spuna tot ce are de spus si as pleda si eu pentru cazul meu. Dupa care, i-as taia plasa de siguranta si l-as anunta calm ca il parasesc. In fond nu rezolv nimic daca ma hotarasc sa fiu ingaduitoare si sa ii accept amanta. In nici un caz nu as face asa ceva. Nu. As sublinia in schimb cu cea mai abila strategie de marketing posibila ce as putea sa o incropesc dupa ce mi-ar trece crizele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tot ce o sa piarda in momentul in care o sa il parasesc si apoi as si duce promisiunile pana la capat. Dar as face toate astea in cel mai calm mod posibil. Si probabil, ma gandesc eu, as avea si rezultate, in sensul ca dupa o scruta perioada s-ar intoarce cu coada intre picioare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca gresesc si aveti vreun scenariu mai bun va rog sa ma contraziceti.

In schimb, in cazul in care "criza de cuplu" se traduce prin "el se imbata si imi da capace sa ma puna la respect" atunci as spune simplu "Ura si la gara!" indiferent de cati copii si acareturi ar fi implicate in ecuatie. Sau cu atat mai mult cu cat ar fi implicati si copii in ecuatie as face asta.

Asta e punctul meu de vedere si eu una nu mi-l schimb no matter what. Din pacate nu vorbesc din carti ci din experienta, in ambele cazuri, so...din moment ce I've been to hell and back sper ca macar am invatat cum sa fac sa nu mai ajung acolo.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Gestionarea eficienta a crizei de cuplu   May 30 2007, 06:12 PM
divi2007   M am gandit sa deschid acest topic pt ca stiu ca f...   May 30 2007, 06:32 PM
kalua   Cuplul o poate lua razna intr-o mie de feluri si d...   May 30 2007, 07:00 PM
angeldust   Da, e drept ca ar fi foarte multe de spus si nu ex...   May 30 2007, 09:12 PM
fortelady   e ciudat :) pentru ca pe alte topicuri s-a discuta...   May 30 2007, 09:25 PM
angeldust   De aia am si spus ca o solutie universal valabila ...   May 30 2007, 10:44 PM
kalua   angelule, marea problema e ca majoritatea barbatil...   May 30 2007, 11:05 PM
mititik   Da...toate suntem tari la 20-25 de ani si am divor...   May 31 2007, 01:03 AM
ioannaraluka   Angel si mititik, nu cred ca de varsta e vorba nea...   May 31 2007, 08:01 AM
leo   odata imi spunea cineva, ceva de genul "cand ...   May 31 2007, 08:32 AM
kary_pink  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 01:59 AM