IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Gestionarea eficienta a crizei de cuplu, Ce e de facut cind situatia in cuplu o ia razna
Diana.
post May 30 2007, 06:12 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La propunerea lui Divi, topicul este deschis.
Intrebarea este cum putem gestiona cit mai eficient crizele de cuplu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ioannaraluka
post May 31 2007, 08:01 AM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Angel si mititik, nu cred ca de varsta e vorba neaparat, ci de cum se pune problema inainte si dupa casatorie...interesant ca primele care se gandesc ca solutie la divort sunt tocmai cele necasatorite (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
Referitor la crize, eu una sunt pentru aplanarea conflictelor ca prima solutie, iar cand spun criza ma refer la o situatie creata din vina ambelor parti (sincer la mine nu aici intra amantele sau bataia), sa zicem, mai degraba, o criza de identitate care se rasfrange asupra cuplului.

+Quote Post
leo
post May 31 2007, 08:32 AM
Post #3

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

odata imi spunea cineva, ceva de genul "cand femeia sta prea mult are timp sa se gandeasca la toate tampeniile. nu o lasa sa stea. aminteste-i ca are ceva de facut in momentul ala. varsa ceva din greseala ca sa curete". la vremea respectiva nu am luat in seama sfatul, insa dupa mai multi ani, cand am avut timp sa experimentez si am avut si persoana perfecta pentru astfel de experimente am vazut ca se proba. venind seara obosita acasa nu ii mai ardea sa se mai intalneasca cu altii.
la barbati este mai complicat...dar cred ca trebuie sa obtii controlul tuturor resurselor lui. sa nu ii lasi resurse cu care ar putea sa o invite pe alta in oras. asta daca e un barbat obisnuit. daca este unul care arata atat de bine incat sa ii plateasca ele masa la restaurant e mai greu, pt ca presupun ca nu e nici fidel in cazul ala. oricum asta este o parere si sunt constient ca nu este cea mai buna practica. dar cred ca in anumite cazuri merge daca este aplicata cu masura.

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Gestionarea eficienta a crizei de cuplu   May 30 2007, 06:12 PM
divi2007   M am gandit sa deschid acest topic pt ca stiu ca f...   May 30 2007, 06:32 PM
kalua   Cuplul o poate lua razna intr-o mie de feluri si d...   May 30 2007, 07:00 PM
angeldust   Da, e drept ca ar fi foarte multe de spus si nu ex...   May 30 2007, 09:12 PM
fortelady   e ciudat :) pentru ca pe alte topicuri s-a discuta...   May 30 2007, 09:25 PM
angeldust   De aia am si spus ca o solutie universal valabila ...   May 30 2007, 10:44 PM
kalua   angelule, marea problema e ca majoritatea barbatil...   May 30 2007, 11:05 PM
mititik   Da...toate suntem tari la 20-25 de ani si am divor...   May 31 2007, 01:03 AM
ioannaraluka   Angel si mititik, nu cred ca de varsta e vorba nea...   May 31 2007, 08:01 AM
leo   odata imi spunea cineva, ceva de genul "cand ...   May 31 2007, 08:32 AM
kary_pink  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 01:35 AM