IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Gestionarea eficienta a crizei de cuplu, Ce e de facut cind situatia in cuplu o ia razna
Diana.
post May 30 2007, 06:12 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La propunerea lui Divi, topicul este deschis.
Intrebarea este cum putem gestiona cit mai eficient crizele de cuplu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post May 31 2007, 08:49 AM
Post #2

Musafir

Hahahaha....deci asta e secretul fericirii in cuplu? Toaca-i banii sa nu mai aiba cu ce sa scoata femeile in oras si in cazul barbatilor...pune-o sa isi ia doua joburi sa nu mai aiba timp de prostii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Yeah right...dc ar fi asa simplu....

+Quote Post
divi2007
post May 31 2007, 10:35 AM
Post #3

Musafir

eu zic ca si daca nu are banii si ii sta in caracter sa insele isi gaseste una care nu are pretenti si nu e materialista, singura varianta ar ramane sa aibe 2 joburi dar nici acolo nu e sigur daca asta ii este firea tot gaseste o portita de scapare,

am invatat cu timpul sa cred ca nu toti barbatii sunt chiar la fel chiar daca odata ii bagam in aceiasi oala.

pe mine ma socheaza faptul ca la inceput totul e roz iar peste 10, 20 de ani nu se mai inteleg deloc, eu cunosc familii care stau pt ca nu au curaj sa divorteze, pt ca le este frica de partaj, pt banii, pt copii ce o sa zica lumea cine o se mai casatoareasca cu fetele noastre daca au parintii divortati ( aici asa spuneau parintii mei) , ma rog eu una nu as vrea o casnicie ca si a a lor, nu au fost batai, bautura sau alte chestii pur si simplu certurile zilnice (unul era prea cheltuitor celalatt prea strangator) m au marcat in sensul ca si acuma ma gandesc daca ajung si eu peste 20 de ani la fel.

eu am observat ca certurile marunte distrug casnicia lent dar sigur iar rezolvarea ar fi compromisul facut atat de o parte cat si de alta, iar daca partenerul este incapatanat sa avem noi macar curajul sa lasam de la noi ca sa pretindem mai incolo, eu cred in "trebuie sa dai ca sa primesti" iar daca tot dai si nu primesti nimic atunci e inutil sa mai continuam.

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Gestionarea eficienta a crizei de cuplu   May 30 2007, 06:12 PM
divi2007   M am gandit sa deschid acest topic pt ca stiu ca f...   May 30 2007, 06:32 PM
kalua   Cuplul o poate lua razna intr-o mie de feluri si d...   May 30 2007, 07:00 PM
angeldust   Da, e drept ca ar fi foarte multe de spus si nu ex...   May 30 2007, 09:12 PM
fortelady   e ciudat :) pentru ca pe alte topicuri s-a discuta...   May 30 2007, 09:25 PM
angeldust   De aia am si spus ca o solutie universal valabila ...   May 30 2007, 10:44 PM
kalua   angelule, marea problema e ca majoritatea barbatil...   May 30 2007, 11:05 PM
mititik   Da...toate suntem tari la 20-25 de ani si am divor...   May 31 2007, 01:03 AM
ioannaraluka   Angel si mititik, nu cred ca de varsta e vorba nea...   May 31 2007, 08:01 AM
leo   odata imi spunea cineva, ceva de genul "cand ...   May 31 2007, 08:32 AM
kary_pink  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 06:15 AM