![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Fetelor, ma bate gandul sa imi achizitionez o perie rotativa cu aer cald pt ca imi place f mult cum se aseaza parul cand mi-l usuc cu peria dar imi vine f greu sa manuiesc si peria si uscatorul, ma oboseste teribil si ma trec toate apele, asa ca pana acum fie l-am uscat simplu fie folosesc bigudiuri mari cu arici pt un plus de volum.
Ati folosit asa ceva? Cum este? Incurca parul sau nu? E usor de folosit? As investi in ceva de firma, poate Rowenta (am bigudiuri electrice de la ei si sunt f faine) dar nu stiu daca se merita, mi-e teama sa nu incurce parul. Mie imi trebuie doar pt volum, nu pt ondulare/indreptare dar nu stiu daca atunci cand as fixa-o la radacina nu mi-ar incalci parul in timp ce se roteste. As vrea cateva pareri. Imi cer scuze daca s-a mai discutat subiectul am dat o cautare dar nu am gasit nimic pe forum asa ca am deschis un topic nou. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Eu am comandat-o de pe un site, seamana cu cea de la TV, se numeste Roto-Styler, sper sa nu fie teapa, oricum, daca nu-mi place o pot returna. Am gasit in oras de la Roventa, dar nu era rotativa (era ca un uscator simplu care avea atasata o perie dar de rasucit tot tu treb sa rasucesti). Oricum, dau de veste dupa ce o primesc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 11:50 PM |
|