![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fetelor, ce credeti ca ar trebui facut in privinta membrelor noastre care copiaza retelele si ideile voastre si le posteaza pe alte forumuri / siteuri/ bloguri fara sa spuna ale cui sint si de unde le-au luat, lasind sa se inteleaga ca le apartin?
Cum catalogati asa ceva? S-au copiat idei, retete integrale, useri de-ai nostri presupus prieteni vorbesc in doi peri despre noi, dupa ce se folosesc de munca voastra... Chiar nu mai merge asa. Daca nu le place de noi, care e sensul? Daca nu vreti sa va expuneti parerea pe public, inteleg si le astept pe privat. Va multumesc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
moaaaaaaama Di, ce antene ai! ma intreb cum ai reusit sa le depistezi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca banuiesc ca n-or avea acelasi nick (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
dar mai am o intrebare: retetele nu le poti vedea si fara sa fii inregistrat la noi aici? ca poate le-a luat cineva care nu e membru la noi, sau poate cineva si-a facut nick doar pt asta. de unde stie kalua ca e blu? intreb si eu ca proasta... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) acum ma pui pe ganduri.... ca eu am o colectie impresionanta de diete decupate din reviste si ziare (nu de pe net) - am inceput-o acum vreo 10 ani, si ma gandeam sa-mi fac un site cu ea... dar mai bine ma abtin... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:53 PM |
|