![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Cica oamenii care se indragostesc de oameni maturi cumpara perechile cu partintii lor. De ex, eu sa ma indragostesc de un tip mai in varsta pt ca am nevoie de protectia tatalui. Eh, nu stiu daca ar fi chiar asa. Pana la urma toti avem nevoie de protectia partenerului fie ca suntem barbati/femei.
Nu ma pricep sa spun cat de bine e sa exista o diferenta de varsta intre parteneri, pana acum m-au atras doar cei de varsta mea. Totusi, din ce am vazut eu, femeia care are o relatie cu un barbat mai in varsta, e criticata, considerata interesata, poate chiar fara scrupule. Daca un barbat are o relatie cu o femeie mai in varsta, tot femeia are de suferit. Familia lui nu o va accepta, decat in cazuri rare si atunci doar pt el, si va avea parte doar de glume proaste din partea lumii |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:19 PM |
|