IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Razboi deschis plagiatoarelor: Intrebare pentru Montignacele creative, Retetele si ideile voastre postate pe alte forumuri de membre eLady
Diana.
post Jun 2 2007, 01:43 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Fetelor, ce credeti ca ar trebui facut in privinta membrelor noastre care copiaza retelele si ideile voastre si le posteaza pe alte forumuri / siteuri/ bloguri fara sa spuna ale cui sint si de unde le-au luat, lasind sa se inteleaga ca le apartin?
Cum catalogati asa ceva?
S-au copiat idei, retete integrale, useri de-ai nostri presupus prieteni vorbesc in doi peri despre noi, dupa ce se folosesc de munca voastra... Chiar nu mai merge asa. Daca nu le place de noi, care e sensul?

Daca nu vreti sa va expuneti parerea pe public, inteleg si le astept pe privat.
Va multumesc.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Jun 2 2007, 06:08 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai sint foarte usor de depistat cind se retete se folosesc cuvinte ca "galbenusele", "cuburelele" si "cacaoa". Si da, unele se folosesc de acelasi nick.
De alta adovada nici nu avem nevoie.
Retele nu se pot vedea decit de membrii nostri. Cei neinregistrati sau ne-logati vad doar "protected" forum. Si asta tot pentru ca au fost copiate retelele.
Retete de-ale Kaluei nu au fost luate doar de persoana mentionata de tine, ci si de Diotima si de alte fete. Nu asta e important. Important e ca nici macar nu s-a cerut permisiunea" X, vreau sa pun retetele tale s pe alte forumuri! Imi dai voie?"
Ca ciresica de pe tort, Doamna Doi dupa ce a facut ce a facut ne face pe alte forumuri "persoane atat de incuiate,limitate, obtuze, ranchiunoase... !" Posturile ei de pe culinar si iDieta stau marturie ca nu vorbesc prostii.
No comment.
-----------
A, si va invit si pe voi, daca vreti, unde gasiti retete ori idei luate cu copy/paste de la noi si vi se permite, bagati un "reteta copiata de pe eLady.ro". Macar daca tot ne injura, sa aibe si motiv sa o faca, pentru ca le demascam.

Copii exista in:
culinar
desprecopii
oneden
idieta
...si Dumnezeu mai stie pe unde.
---------
Va rog sa imi spuneti daca considerati ca sint io nebuna si ca ceea ce se intimpla este corect. Nu imi este rusine sa recunosc si sa cer scuze daca gresesc fata de cineva.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Razboi deschis plagiatoarelor: Intrebare pentru Montignacele creative   Jun 2 2007, 01:43 PM
divi2007   :angry2: faptul ca vb in 2 peri dupa ce se folose...   Jun 2 2007, 02:23 PM
Kitten   moaaaaaaama Di, ce antene ai! ma intreb cum ai...   Jun 2 2007, 02:47 PM
Maàt   Pai sint foarte usor de depistat cind se retete se...   Jun 2 2007, 06:08 PM
Bacardi_Girl   Eu nu prea am vizitat topicul asta (pana acum :) )...   Jun 2 2007, 06:38 PM
roxanica10   Di, ma bucur ca ai luat initiativa. Nici mie nu mi...   Jun 2 2007, 06:53 PM
Maàt   @ Roxi, eu nu am nimic personal cu nimeni. Fiecare...   Jun 2 2007, 06:58 PM
Bacardi_Girl   Frumooos :) Acum imi place si mai mult :lol: Si ga...   Jun 2 2007, 07:04 PM
Maàt   Sa fac o adaugire, ca sa nu prezint adevarul trunc...   Jun 2 2007, 07:34 PM
h_2004   Diana faptul ca se inspira de-aici sau dau retetel...   Jun 2 2007, 08:10 PM
Maàt   Hasulica, stai sa iti spun care e problema: in mai...   Jun 2 2007, 08:19 PM
h_2004  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 05:04 AM