![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fetelor, ce credeti ca ar trebui facut in privinta membrelor noastre care copiaza retelele si ideile voastre si le posteaza pe alte forumuri / siteuri/ bloguri fara sa spuna ale cui sint si de unde le-au luat, lasind sa se inteleaga ca le apartin?
Cum catalogati asa ceva? S-au copiat idei, retete integrale, useri de-ai nostri presupus prieteni vorbesc in doi peri despre noi, dupa ce se folosesc de munca voastra... Chiar nu mai merge asa. Daca nu le place de noi, care e sensul? Daca nu vreti sa va expuneti parerea pe public, inteleg si le astept pe privat. Va multumesc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
@ Roxi, eu nu am nimic personal cu nimeni. Fiecare face ce crede de cuviinta. Insa nu e frumos sa ne dam mari si tari cu munca altora si sa primim far arusine si laude pentru asta.
@BG, Poti sa ceri schimbarea, dar daca le apuca pe toate fetele moastre schimbatu`, am pus-o de mamaliga! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) toata ziua o sa schimb nickuri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Total off topic: Zeiţa Dreptăţii, înfăţişată sub chipul unei femei cu o pană de struţ. În mitologia egipteană, Maàt era zeiţa adevărului, a dreptăţii şi a armoniei cosmice, personificarea ordinii divine. Maat este reprezentată ca o femeie care poartă în păr pene ale adevărului. sursa:Wikipedia Pe scurt, acum sint nebuna cu pene pe creier... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:49 AM |
|