![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fetelor, ce credeti ca ar trebui facut in privinta membrelor noastre care copiaza retelele si ideile voastre si le posteaza pe alte forumuri / siteuri/ bloguri fara sa spuna ale cui sint si de unde le-au luat, lasind sa se inteleaga ca le apartin?
Cum catalogati asa ceva? S-au copiat idei, retete integrale, useri de-ai nostri presupus prieteni vorbesc in doi peri despre noi, dupa ce se folosesc de munca voastra... Chiar nu mai merge asa. Daca nu le place de noi, care e sensul? Daca nu vreti sa va expuneti parerea pe public, inteleg si le astept pe privat. Va multumesc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa fac o adaugire, ca sa nu prezint adevarul trunchiat:
Cum a prezentat situatia doamna Doi: citez: pe un forum: QUOTE doi_4friends Pe alt forum:Fetelor, stiti vorba aia "bine faci, bine gasesti?" Ei bine, la mine se aplica exact invers. Sa va explic despe ce e vorba...Intr-o perioada am activat pe un forum Montignac de pe eLady. La un moment dat , in dorinta de a face un bine fetelor de acolo, ca si tuturor montignacelor din Romania, am prezentat un link cu blogul "Monti,monti,monti" la care am muncit nopti intregi... si cand ma asteptam si eu la un bravo, sau merci, sau ai facut o treaba buna etc, ce credeti? am fost admonestata si trasa de urechi ca cica link-ul e vai doamne ! in limba romana, ca cica politica forumul-ului nu permite trimiterea la site-uri in limba romana...Mai precis, fetelor, daca traduceam in limba turca, era foarte bine, dar pentru ca am tradus in limba romana,e foarte grav. Atat de grav, incat am fost editata (adica deletata), interzisa, cenzurata Iata de ce astazi sunt foarte trista, ma doare sa vad ca exista pe lumea asta persoane atat de incuiate,limitate, obtuze, ranchiunoase... Si mai ales ma doare sa vad ca din pacate s-a intors lumea cu susu-n jos, si in loc de "bine faci, bine gasesti!" se pare ca mai nou "bine faci, dar o platesti!" QUOTE doinaro3 May 6 2007, 08:20 AM Fetelor, stiti vorba aia "bine faci, bine gasesti?" Ei bine, la mine se aplica exact invers. Sa va explic despe ce e vorba...Intr-o perioada am activat pe un forum Montignac de pe eLady. La un moment dat , in dorinta de a face un bine fetelor de acolo, ca si tuturor montignacelor din Romania, am prezentat un link cu blogul "Monti,monti,monti" la care am muncit nopti intregi... si cand ma asteptam si eu la un bravo, sau merci, sau ai facut o treaba buna etc, ce credeti? am fost admonestata si trasa de urechi ca cica link-ul e vai doamne ! in limba romana, ca cica politica forumul-ului nu permite trimiterea la site-uri in limba romana...Mai precis, fetelor, daca traduceam in limba turca, era foarte bine, dar pentru ca am tradus in limba romana,e foarte grav. Atat de grav, incat am fost editata (adica deletata), interzisa, cenzurata Iata de ce astazi sunt foarte trista, ma doare sa vad ca exista pe lumea asta persoane atat de incuiate,limitate, obtuze, ranchiunoase... Si mai ales ma doare sa vad ca din pacate s-a intors lumea cu susu-n jos, si in loc de "bine faci, bine gasesti!" se pare ca mai nou "bine faci, dar o platesti!" Si daca doamna Doi si-a facut inca o clona ca sa ne acceseze, o anunt pe aceasta cale ca faptul ca i s-a atras atentia sa nu mai faca ce a facut de catre unul dintre adminii forumului mi se datoreaza. Doamna Doi ar face bine sa isi retraga afirmatiile si sa isi vada de treburi. Daca doamna Doi ar fi spus adevarul, nu ne-ar fi pasat. Dar afirmatiile domniei sale sint neadevarate si deformeaza realitatea. In acest fel aduce prejudicii comunitatii noastre. Sa nu uitam ca si afirmatiile facute pe net se supun legilor in vigoare si sa nu uitam ca si calomnia in spatiul virtual se pedepseste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Atita timp cit la noi pe forumuri nu este atatcata nici o alta comunitate online, ar fi bine sa faca si altii la fel! Mai, care a tras-o de urechi pe doamna Doi si a "delelat"-o?! Ha?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:46 AM |
|