![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fetelor, ce credeti ca ar trebui facut in privinta membrelor noastre care copiaza retelele si ideile voastre si le posteaza pe alte forumuri / siteuri/ bloguri fara sa spuna ale cui sint si de unde le-au luat, lasind sa se inteleaga ca le apartin?
Cum catalogati asa ceva? S-au copiat idei, retete integrale, useri de-ai nostri presupus prieteni vorbesc in doi peri despre noi, dupa ce se folosesc de munca voastra... Chiar nu mai merge asa. Daca nu le place de noi, care e sensul? Daca nu vreti sa va expuneti parerea pe public, inteleg si le astept pe privat. Va multumesc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hasulica, stai sa iti spun care e problema: in mai toate forumurile unde se posteaza retete exista un disclaimer ca tot ce se scrie acolo intra sub copyright-ul lor si ca pot s afaca ce vrea muschiul lor cu ele.Inclusiv sa le publice pe orice format Miine poimiine se scoate o carte, un cd cu retetele fetelor... si se scot bani pe munca lor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Simplu.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa nu iti spun ca pe tratamenteslabire com sint postate retete integrale de ale Karinei si de ale fetelor... Io nu le-am pus pe site, ei da. 1-0 pentru ei. reteta buna de cataif gasesti aici :Reteta de cataif http://www.elady.ro/articole/Gastronomie/R...-de-cataif.html |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Hasulica, stai sa iti spun care e problema: in mai toate forumurile unde se posteaza retete exista un disclaimer ca tot ce se scrie acolo intra sub copyright-ul lor si ca pot s afaca ce vrea muschiul lor cu ele.Inclusiv sa le publice pe orice format Miine poimiine se scoate o carte, un cd cu retetele fetelor... si se scot bani pe munca lor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Simplu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa nu iti spun ca pe tratamenteslabire com sint postate retete integrale de ale Karinei si de ale fetelor... Io nu le-am pus pe site, ei da. 1-0 pentru ei. asa-i draga mea am avut si eu o faza asemanatoare la noi ...fiind micut forumul, ne cunoastem si live multi dintre noi...una din fete mi-a spus ca a printat absolut TOT ce-am scris si vrea sa faca o carte (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ...sincer am ramas gura casca si mi-a cazut foarte rau. Iti dai seama ca e si pt mine o munca sa mentin forumul pe care-l moderez interesant si savuros si cand cineva vrea sa-si insuseasca munca mea de 1 an jumate imi pare foarte nelalocul lui. M-a intrebat ce parere am despre faptul ca a imprimat totul. Si am intrebat-o `cine o sa citeasca cartea asta' (scuzati cacofonia) ...ce crezi? mi-a mai raspuns? Asta am spus si eu, retetele e ok sa le pui copy paste, strict la cantitati ma refer insa restul textului in nici un caz. Despre diete si restul de sfaturi montignace samd nici vorba sa-mi para cinstit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:11 PM |
|