![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Prajitura cu nuci
Reteta initiala o facea mama in forma de tort, o taia in doua si o umplea cu crema si o orna cu frisca. Ramane sa alegeti voi modul de ornare. Pofta bun de sarbatori! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Prajiturica cu fructe - dupa inspiratia mea si a cumnatei (care e si ea oarecum familiarizata cu Monti)
faza a 2-a 200 gr branza de vaci slaba 3 oua 2 lingurite faina de soia (cred ca merge si cu faina de naut) 100 gr caise uscate rom (optional) se amesteca bine si se toarna intr-un vas (preferabil de yena). se oreneaza cu bucatele de capsuni. la cuptor am lasat-o 25-30 de minute. am preparat un sos din capsuni si gelatina.... cu care am ornat prajiturica.... (sosul a iesit cam acrisor asa ca am initiat operatiunea 2: dupa o ora de lasat la frigider am imbracat-o in smantana si am decorat-o iar cu capsuni. rezultatul (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/Picture003.jpg) This post has been edited by kalua: Jun 3 2007, 01:14 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 08:08 PM |
|