IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Make-up pentru brunete, tipul Alba ca Zapada, machiaj pentru tipul de iarna
kalua
post Jan 24 2007, 02:08 PM
Post #1

Musafir

Bia a dat sfaturi asa bune la machiajul pentru blonde, eu o astept si aici sa faca niste recomadari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
midnight
post Jun 3 2007, 01:44 PM
Post #2

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Eu sunt bruneta (la origine satena dar nu am mai fost satena din liceu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), cu pielea foarte deschisa la culoare, de la natura (si pana acum nu am fost niciodata la solar), cu ochi caprui (spun asta ptk depinde si de culoarea pielii / ochilor)..
Cum nu ma prea omor dupa makeup diafan, discret, folosesc shadow de culoare inchisa pe pleoape, brun sau gri inchis, uneori verde, alteori (rar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) un bordeaux. La asta se mai adauga dermatograf + rimel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Stiu ca nu e neaparat "machiaj de zi" insa imi place ff mult cum arata ochii accentuati.. atat de mult incat prefer sa ma lipsesc de ruj sau sa folosesc ceva foarte discret pe buze, mai mult pentru hidratare.
Ofc, blush uneori cald, uneori rece, depinde de ce culoare am pe pleoape.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 11:11 PM