![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Poate stie cineva de o sala de aerobic in zona stadionului Lia Manoliu...
Am auzit ca ar fi una cu instructori tari pe acolo , dar nu stiu exact unde si cum se chiama ... Va pup . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
maddy, se pare ca astazi nu ajung afara cu bebitzu' meu, k am uitat ca avem programare la dermato.dar maine sigur voi iesi.
mai este o sala (sper ca nu de asta e vorba), oarecum paralela, da usor in diagonala...eeeeeee...intelegi tu, nu rade de exprimare, ma rog, o sala de numeste "dumsil"...ce pot spune....e micuta, e plina aproape tot timpul, dar nu exagerat de aglomerata, preturile sunt ok, numa' k am stat de vorba cu o instructoare de aerobic, si mi s-a parut cam....nu stiu-cum...cam ..."adolescentina"...ma gandesc ca ce poate sa tie pustoaiaca aia?si parca nu am incredere, dar uite, ma mai duc maine si acolo....sa mai vad ce preturi, ce aparate au...sa vedem... zi-mi si mie pls.mai multe de miramar, ca tare aproape ar fi de mine...eu auzisem ca nu e kiar asa curat, si nici prea grozav...dar acum depinde si de fiecare cum vede lucrurile... tie cum ti s-a parut? e aglomerat? instructorii sunt bunutzi?se ocupa de tine? au aparatura multa si buna sau te iei la bataie pe aparate? ce sex predomina p'acolo?k parca nu-mi vine sa merg unde sunt numa' barbati... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:59 AM |
|