![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Vreau sa va intreb ce demachiant folositi,pentru ca eu am o problema cu demachianturile.Pana acum am folosit un demachiant de la Nivea si a fost Ok,dupa ce mi s-a terminat 'am furat' demachiantul mamei mele din gama Gerovital,dar nu imi prieste..imi apar in mod constanta 2,3 cosuri..Deh,mi-a fost lene sa-mi cumpar unu. >:( Acum as vrea sa imi iau altul,si ma gandesc sa iau tot Nivea.Voi ce folositi?Car este cel mai bun?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Eu am avut Elmiplant normal (nu cel roz, cel cu vitamine si galbenele) si acum mi-am luat Bioten, care mi se pare mai bun. Ma ustura ochii uneori cand ma demachiez, dar numai daca in timpul procedeului imi intra rimel cu demachiant in ochi :'(, oricum banuiesc rimelul ca e de vina. mah, nu stiu ce rimel folosesti tu, dar eu iti spun cum e la mine: eu am folosit toate rahaturile de rimel, mai mult ieftine decat scumpe si, bineinteles ca la demakiere, ma usturau okii numai la anumite demakiante...uite acum imi vine in minte demakiantul pentur oki de la loreal...e bestial, dr si pretul e mare, si se duce repede...io nu-mi permit lorealul de oki si parca si demakiantul de la farmec u galbenele nu ustura okii, dar nu bag mana in foc, ca am cam uitat cum e ... deci, eu cred ca okii te ustura mai mult de la demakiant decat de la rimel. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:10 AM |
|