![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Pentru ca sunteti multe iubitoare de pisici pe aici, vin si eu sa va intreb ceva, poate va pricepeti mai bine decat mine.
Am o nebuna de matza, pe care o iubesc de mor. Numai ca matza mea s-a gandit ca ar fi momentul sa intre in calduri, taman acum in toiul iernii. Mi se parea mie ca se comporta ciudat ieri dimineata, ca prea era dragastoasa. Aseara cand am ajuns, mi-a fost clar si motivul. Miorlaia si se uita la mine cu o privire din aia disperata de parca zicea "Do something!!!" si io tot incercam sa-i explic ca n-am ce sa-i fac. :D A avut 1 an in decembrie, a mai dat ea semne si in vara da nu chiar asa. Mai demult am intrebat un veterinar (da nu's cat se pricepea ala) si mi-a zis ca singura solutie e sa-i dau niste pastile gen anticonceptionale si tot va intra in calduri o data la nu stiu cate luni, cand se termina seria de pastile... Voi stiti mai multe amanunte despre acest subiect? :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE Drept sa spun, eu m-am zburlit toata cand am citit ce a scris Meg. Nebuna mea de matza nu sta 5 minute in loc, daramai o noapte intreaga. Huh! Taieturi, cusaturi, fire... ma ia cu lesin. Didilica.. stai mama cuminte :) cred ca stressul a fost mai mare la mine decat la pisica. ea si-a revenit si a si uitat de doctori si alea alea.. iti zic eu, o stapaneste si pe a ta. si e mai bine asa decat sa se chinuie ea sau sa aiba puiuti pe care sa te chinui tu sa ii dai (cine stie pe mana cui ajung). :-* bafta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:05 AM |
|