IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Homosexualitatea la romani
oliviana
post Jun 5 2007, 07:55 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,581

Simbata va avea loc o noua parada gay, in Bucuresti. Am deschis acest subiect deoarece am observat ca exista foarte multe pareri contra. Ce ati face voi daca ati afla ca o persoana draga voua este homosexual sau lesbiana? Cum ati reactiona?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post Jun 5 2007, 09:11 PM
Post #2

Musafir

Uite, eu ma consider o persoana deschisa la minte si din partea mea poate oricine sa aiba orice orientare sexuala doreste, nu m-ar afecta catusi de putin (ma rog, poate daca as afla ca iubitul sau sotul meu e defapt gay atunci cred ca as fi putin socata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
Dar cu toate acestea ma calca pe nervi toti aceia care considera ca trebuie sa faca parada ostentativa cu orientarea lor sexuala. Cateodata imi vine sa spun "Bine bine fratilor, am inteles, sunteti gay, din partea mea nu aveti decat, dar acum mai vreti si vreun premiu pentru asta sau ce?"
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
oliviana   Homosexualitatea la romani   Jun 5 2007, 07:55 PM
angeldust   Uite, eu ma consider o persoana deschisa la minte ...   Jun 5 2007, 09:11 PM
divi2007   pe mine una sincer chiar nu ma afecteaza fiecare f...   Jun 5 2007, 09:17 PM
Maàt  

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 09:03 PM