![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Scuze ca am dat un astfel de titlu topicului dar nu am gasit o alta exprimare.
De-a lungul vietii mele (de parca sunt la capitolul "bunica Ariana") am cunoscut tot felul de tipi care pozau in barbati fatali cu multe relatii la activ,vesnic in cautare de o Ea cat mai aproape de ideal.Frumosi sau urati,inteligenti sau pseudoculti toti acesti tipi pana acum 3-4 ani se bateau cu pumnul in piept in mod agresiv ca ei nu se casatoresc pana nu o intalnesc pe Ea care e putin probabil sa existe. Apoi mai povestind pe ici pe colo oamenii intra in relatii pe care le descriu drept molatece insistand asupra faptului ca mai calca stramb din cand in cand ca deh nu e EA...Ca mai apoi vestea "Cred ca ma casatoresc,imi doresc copii desi nu e Ea dar are o calitate extraordinara :ma iubeste si ma suporta!" Mie aplauda deja urechiile in momentul in care aud din astea...ce saracie!E asa grea sinceritatea?"Da, o iubesc!"Si pe mine ma manaca limba si le spun vreo doua...si sfarsesc prin a enerva... De ce le e asa greu unor indivizi de genul asta sa recunoasca faptul ca pur si simplu iubesc?Sunt eu deplasata ca nu inteleg toata prefecatoria asta? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 09:33 PM |
|