![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot nu aveam nici un topic despre reclame.
va plac? nu va plac? Care sunt cele care va plac, care nu va plac, cele pe care le-ati retinut de-a lungul anilor datorita unor particularitati.... Eu ador reclamele la pepsi - cea cu maimuta care merge la aeroport si cea cu extraterestrii (absolut geniala dupa parerea mea ideea cu bannerul afisat drept arma mortala -"Go away!" ), imi place reclama de la dorna (cu cei doi tineri ba in statia de metrou, ba pe o cladire si cu fondul muzical de la "i'm alive), imi plac unele din reclamele de la orange. mi-a mai placut reclama la o bere (bergenbier?) in care baietii de la echipa nationala isi bateau joc de antrenor si il imitau, cea cu chivu de la coca cola (ce daca ratam? si maine e o zi). ce NU imi place...eeehhee lista lunga. reclamele de la vodafone in general (cea cu musculita ma scoate din minti - nu tre'sa imi aduca aminte ca oricum o sa mor, mersi frumos, asta aflu si eu singura), noile reclame de la pepsi (cu fotbalisti... iar da-da-da ma enerveaza de-a dreptul), cam tot ce inseamna reclame la detergenti-tampoane-sampoane-sapunuri-vanishuri si alte produse de curatat... de-a dreptul sinistra reclama cu piticul ala care bantuie prin case (e la nu stiu ce centrale termice) - ma tot intreb daca piticu' se uita pe gaura cheii cand esti si tu ca omu la baie, daca se imbata si fugareste pisica prin casa etc. ah, si mi-au ramas in minte reclamele de la inceputurile "democratiei" (din anii 90) -"V-am prins vrajitoarelor!!", "Titan Ice, alta viata", "Barbatul de 30 de ani, destept, frumos si cu bani", "Tinerama" si alte nebunii... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 11:58 PM |
|