![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
ideile preconcepute ne conduc viata, zi de zi. sa nu-mi spuneti ca nu aveti nici macar o idee preconceputa in ceea ce priveste partenerul (in general), sexul, cuplu, munca, etc. ca imi este greu sa va cred!
m-am gandit la cateva astfel de idei, intalnite in discutiile pe forum. 1. el sa faca primul pas! daca il fac eu, par ..." 2.nu ma culc cu tine din prima seara! ce-o sa crezi despre mine dup-aia? 3.nu fac copil cu el decat daca ne casatorim! 3.daca are copii din alta relatie, nu o iau de nevasta! 4.umbla cu unul mai batran! precis numai pt bani. 5.barbati aleg fetele cu experienta dar cand se casatoresc prefera virgine! acestea mi-au venit acum in minte dar lista este deschisa. unele dintre acestea functioneaza si influenteaza chiar alegerea partenerului, ele conturand preferinte, uneori imposibil de clintit. iubirea nu este neaparat un medicament pt aceste idei. ele pot dura o viata intreaga. hai sa vb putin despre ideile preconcepute in dragoste! haideti sa ne amuzam putin pe seama lor! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 02:51 AM |
|