IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Salarii mai mari, Potrivit noului contract colectiv de munca
Fanny
post Feb 1 2007, 07:01 PM
Post #1

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Am pus articolul de mai jos si la Stirile Zilei, dar pentru cine nu viziteaza partea aceea din forum, il repet aici. mi se pare important mai ales pentru tinerele care abia acum dau nas in nas cu munca si nu stiu inca sa-si aprecieze munca la adevarata lor valoare.

880 lei, salariul minim pentru absolvenţii de facultăţi. Persoanele cu studii superioare nu mai pot fi angajate cu salarii mai mici de 880 de lei. Hotărārea este prevăzută īn noul contract colectiv de muncă unic la nivel naţional şi a fost luată de reprezentanţii patronatelor şi de sindicalişti.

Noul contract colectiv de muncă mai prevede ca salariul minim al angajaţilor, cu excepţia celor care au absolvit o facultate, să fie de 440 de lei. Īn plus, s-a stabilit ca pentru orele suplimentare petrecute la locul de muncă, angajaţii să fie plătiţi dublu sau să primească īn schimbul acestora zile libere.
Şi pentru munca de noapte, angajaţii vor primi un spor salarial, reprezentānd 25% din acesta. Noul contract colectiv de muncă se va aplica īn toate instituţiile şi va fi valabil pānă la 31 decembrie 2010.
Sursa: Realitatea TV, 1 februarie 2007

PS: Salarii cat mai mari, tuturor... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Fanny   Salarii mai mari   Feb 1 2007, 07:01 PM
fortelady   salariul este brut sau net? in ce priveste plata o...   Feb 1 2007, 07:24 PM
Fanny   "Adevarul" zice ca e vorba de salariul n...   Feb 1 2007, 07:58 PM
ala80   Eu am mai multa incredere in ZF. :)   Feb 1 2007, 08:44 PM
kalua   Eu ma bag in vorba numai cu o chestie de logica: t...   Feb 1 2007, 08:52 PM
Nicole Elisa   Acestea sunt valorile salariului minim brut confor...   Feb 13 2007, 08:57 PM
fortelady   nu, sunt aceleasi- in Romania impozitele se retin...   Feb 2 2007, 10:58 AM
Fanny   sar'na! :kiss: ma gandeam si eu ca Execut...   Feb 13 2007, 09:21 PM
Nicole Elisa   ma bucur daca te-am putut ajuta cu ceva uite confo...   Feb 13 2007, 09:32 PM
Fanny   uff :( e dezamagitor... cumnata mea si prietenul m...   Feb 13 2007, 09:58 PM
babycrazyromantic  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 10:12 PM