![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ma lupt de trei ani cu o schimbare de look!!! prin alte cuvinte mi-e frica sa fac vre-o modificare!
am incercat atunci niste suvite, dar m-am dus la cel mai tare coafor din oras doar cu ideea ca vreau suvite, m-am lasat pe mana "stilistului" si dupa o durere sfasietoare pt fiecare suvita de 30 cm trasa prin casca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-am trezit BLONDA (eu fiind satena relativ inchis). corect, aveam suvite, atat de multe incat practic parca ma vopsisem integral!!! Nu spun ce soc am avut!! De atunci nu mi-a mai trebuit, insa cu gandul stau mereu la "ceva". As vrea o culaore de baza, cu niste suvite de mai multe tonuri....uffff....daca ma duc explicand asa ma trezesc iar o varza murata! Daca aveti poze cu tunsori faine, cu suvite care sa evidentieze volumul (duc lipsa de volum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) orice, aveti mila..... (IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/HPIM2032.jpg) dupa cautari disperate, am ajuns la concluzia ca nu am nici o poza recenta cu coama mea! Asta e de la revelion (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) culoarea e aceeasi lungimea e alta....ceea ce ii da o forma....nedefinita!!! HELP |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:16 PM |
|