![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Mi-a venit ideea citind pe pe topicul despre misoginism si viol (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si reflectand asupra notiunilor de 'trecut sexual' 'reputatie' si felul in care aceastea poate influenta mersul unei relatii actuale. De ce majoritatea au standarde duble* cand vine vorba de femei sau de barbati, de ce unora li se iarta sau chiar li se creste "cota", iar altora li se imputa forever? Chiar si lasand la o parte educatia si ce ne invata societatea (uneori urasc acest cuvant, in special in contextul asta), aflandu-ne intre 4 ochi cu trecutul unui potential partener putem avea tot felul de reactii.
Eu recunosc ca mi se pare important aspectul asta, si ca un palmares cu care un individ poate s-ar mandri sau i s-ar parea normal pana la varsta x, m-ar face sa devin foarte circumspecta in privinta respectivului. [Daca mai exista un asemenea topic, astept nuielele (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ] |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:25 PM |
|