![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele,
Am o dilema si pana ma hotarasc sa vorbesc cu un deramtolog, intreb pe forum, ca tot va pricepeti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt innebunita dupa creme, cosmetice in general. Nu am pbs cu tenul, e mixt, dar curat. Toata lumea imi lauda tenul si cum am o fobie legata d ebatrnete si imbatranire, fac tot ce pot sa-mi pastrez tineretea tenului, a corpului si a mintii. Am ajuns si eu pe strawberry net si--mi fac cu okiul o multime de produse, dar nu stiu care sunt mai bune. Farmacistele spun ca dermatocosmeticele sunt mai bune, pt ca sunt recunoscute si de medici. Ca produsele de firma sunt tot de masa, chiar daca sunt de lux, adresandu-se unui alt target. Si acu stau si fac search pe net sa aflu pareri. Pana acum am folosit Avene, Uriage si Bioderma de la dermatocosmetice. De lux n-am folosit, mi s-a parut prea scumpe. Astept parerile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar grabiti-va ca mi se termina crema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:13 PM |
|