IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pensii private obligatorii-pilonul 2, Pespre cum sa abordez oamenii
blu_dea
post Sep 6 2007, 12:02 AM
Post #1

Musafir

Fetelor,am mare nevoie de sfatul vostru.
De 2 luni am terminat facultatea si prima "oprtunitate de afaceri" care mi-a iesit in cale a fost consultanta financiata la o companie de asigurari de renume. Am facut un curs,am fost acreditata,in weekend mai am un alt training si devin consultant financiar cu acte in regula. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Prima "actiune" este legata de pensiile private obligatorii,program care intra in vigoare de la 17 sept, toti angajatii pana in 35 de ani vor fi obligati sa adere la un fond de pensii privat.Practic,fara sa scoata nici un ban din buzunar,din cel 9,5% pe care il platesc la stat lunar,2% (care pana in 2016 va ajunge la 6%)se va duce intr-un cont individual,la un fond de pensii pe care il pot alege in aceste 4 luni.Daca nu o fac,vor fi distribuiti aleatoriu de catre computer.

Bun,sarcina mea,evident,este sa conving cat mai multi oameni sa semneze pentru fondul de pensii la care lucrez eu. Normal,am mizat foarte mult pe prietenii mei,cunoscuti,prieteni ai cunoscutilor,etc. Cu toate ca nu trebuie sa dea nici un ban pt asta,m-am lovit de o atitudine foarte ciudata. In majoritate,m-am lovit de neincredere,de impresia ca vrei sa-i pacalesti,sa-i atragi la fondul tau,in detrimentul intereselor lor. In fine,ceva ce parea atat de simplu,incepe sa mi se pare cam dificil.

Sfatul pe care vi-l solicit,este legat de abordarea omului,de cum sa pun problema,fara sa aiba suspiciunea ca vreau sa-l trag pe sfoara sau sa-i bag pe gat ceva.E drept ca si mie mi se remunereaza semnatura pe care o iau de la X,de la Y,dar castigul meu e pe termen scurt,in schimb pe om il conving sa adere la un fond sigur,de renume-de-asta mi-am si ales unul din cele mai bune fonduri de pensii.
Poate multe dintre voi lucreaza in domeniu,altele poate lucreaza deja cu oamenii si stiu cam la ce sa te astepti de la ei.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th May 2025 - 12:49 AM