Salut tutur saritorilor la nevoe! Azi intimplator dadu-i de acest site, si chear mi-a placut ce am citit pe aici. Si am citit foarte multe posturi in care vazu-i sfaturi si indreptari folositoare si cuvinte care merg cu pasi mari spre inima! As avea nevoe de niste sfaturi sunt intr-o situatie in care nu ma pot descurca singura, as vrea sa ma impart cu voi, sa mai stam la o birfulita, dint-o parte se vede poate mai bine si mai clar, poate ma lamuriti si pe mine, situatia e urmatoare: sunt bolnava... boala e destul de grava.. nu stiam ca exista ... sunt bolnava de iubire! e o iubire nesanatoasa si nu pot scapa de ea! Cind stau singura si ma uit la toata situatia vad atitea lucruri.. inteleg ce e rau si ce e bine! Dar e deajuns sa-l vad.. sa ma cuprinda in brate si uit de toate planurile. Fac orice mi-ar spune, simt nevoia sa-i fac mereu pe plac, mereu pe scara aprecierii pe EL il pun mai sus decit pe mine! Suntem impreuna de vrio 2 ani jumate, pina nu demult a fost o relatie de vis, iubire flori si ciocolata, eram ferm convinsa ca e printul venit pe calul alb sa ma rapeasca din lumea asta incolora si sa traim amindoi in castelul ros si dulce al iubirii! prima data in viata am simtit gustul iubirii, am gustat din plin. si am vazut ca face orice as spune si chear imi permiteam sa-i spun sa faca cum vreau eu! cuvintul meu era lege.. de la inaltimea la care zburam nu prea mam uitat in jos sa vad caatare ce se intimpla... ca aveam atitea mofturi si atitea dorinte.. eram numai eu eu si iar eu... pina cind nu ne-am certat intr-o buna zi de la o nimica toata.. ceia ce a si dus totul de ripa.. din cauza poate a mindriei poate a nestiintei am lasat situatia sami scape din maina.. sup pretextul ca el mi-a vb nu prea frumos.. nam vorbit cu el o saptamina...si frumos intr-o zi mam trezit ca are pe cineva! mi-a cazut lumea in cap! abea atunci am vazut si am simtit ca o iau razna.. nam putut intelege cum adica .. de ce asa... si daca sincer eu nu eram gata pt asa ceva.. a fost o luna de cosmar ...
This post has been edited by Donutza: Oct 13 2007, 02:09 PM
|