IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Depresie dupa despartirea de amanta/iubita
Renegade
post Apr 15 2008, 01:46 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,705

Buna. Sa incep cu inceputul. Am 31 de ani, sunt casatorit de 6 ani si sunt cu ea de 12 ani. Avem doi copii, un baiat de 6 ani si o fetita de 9 luni. I-am fost credincios sotiei si mi-am refuzat "ocaziile" aparute in timp. Una dintre aceste "ocazii", o subalterna, a fost insistenta si m-a facut sa cedez. Am avut o relatie foarte frumoasa aproape un an, bazata mai mult pe sex. Mi-am schimbat locul de munca, am continuat relatia. Atunci am realizat amandoi ca ne iubim si ne-am spus-o. Povestea e lunga si complicata. Ideea e ca o iubesc, desi sunt constient ca nu o mai pot avea inapoi si nici nu e sanatos sa mai am o relatie cu ea. Acum nu are pe nimeni si nici nu vrea pe nimeni. In ultima vreme voia mai mult, voia ceva pentru ea. Nu are, este singura. Dar nu ma mai vrea pe mine decat cel mult ca prieten. Sunt constient ca nu imi va trece usor dragostea pentru ea. Am incercat in fel si chip. Chiar reusisem la un moment dat, am fost plecat la munte cu prietenii si familia si inainte de atsa am pus punct. Mi-a scris si era disperata ca nu i-am dat nici un semn cateva zile la rand... desi zicea ca e mai bine asa... m-a induiosat si mi s-a facut mila. M-am intors numai pentru alte runde de sex si o alta agonie a relatiei noastre. Am facut amandoi greseli. Inainte de prima cearta am fost in regula aproape un an de zile. Fara cearta fara divergente, totul perfect. O viata dubla perfecta.

Acum..., sunt multe de zis. Pe sotia mea nu o va putea inlocui nimeni niciodata si nici nu se apropie macar. Am trait ceva de genul lui Dexter. Duceam o viata dubla si totul era ok acasa. Simteam ca o fac pentru ea, o ajutam cu multe si ea imi dadea incredere in mine, sex, era altceva.

Am incetat relatia din motive deloc placute. Sotia nu stie nimic si sper ca nici nu va afla vreodata. Insa eu traiesc o drama interioara, ma simt vinovat ca am stricat relatia cu acea fata si mai ales sunt disperat ca nu o mai pot avea.

Traiesc o depresie puternica, simt ca nimic nu are rost, nu ma pot apuca de nimic si toate mi se par aiurea. Ca mentiune... am o viata de familie linistita, suntem ingineri si avem o viata sexuala foarte activa. Nu imi lipseste nimic acasa.

Ea insa imi lipseste ca naiba... si nu mai incerc sa aflu de ce. Ea imi ofera prietenia ei si nimic mai mult. Iar eu sunt varza, nu ma pot concentra pe nimic. Cum procedez sa o uit sau sa imi treaca dorul asta...? Sunt prizonierul propriilor mele renuntari la principii. Aveam principii sanatoase... Iar acum am un sentiment puternic de vinovatie fata de aceste femei.

Cum scap de ganduri? Pur si simplu in momentul asta nu vad nimic care sa aiba vreun rost. Sunt in deriva si nu ii pot arata asta sotiei, nu o pot rani...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Renegade   Depresie dupa despartirea de amanta/iubita   Apr 15 2008, 01:46 PM
Maàt   Renegade, tu crezi ca vei gasi suport intr-un foru...   Apr 15 2008, 01:58 PM
Ariana   Pana la urma "timpul le rezolva pe toate...   Apr 15 2008, 02:13 PM
Szimcsi   In primul rand eu apreciez sinceritatea care trans...   Apr 15 2008, 02:27 PM
albinuza   Eu nu am inteles partea cu... o iubesc... pe bune ...   Apr 15 2008, 02:30 PM
pescarush   S-o crezi tu ca nu simte sotia ta ca se intampla c...   Apr 15 2008, 02:37 PM
Ariana   :) Sa vii cu o framantare de genul asta intre feme...   Apr 15 2008, 02:46 PM
scumpic   Eu zic asa: Amanta, subalterna!!! te...   Apr 15 2008, 02:50 PM
angeldust   Mda...revin din nou la vechea teorie: aceea ca peo...   Apr 15 2008, 02:57 PM
pescarush   Ceea ce apreciez eu aici este ca macar am vazut si...   Apr 15 2008, 06:24 PM
Szimcsi   Pescarush, sa stii ca nu zici rau ce zici tu acolo...   Apr 15 2008, 06:34 PM
kary_pink   Renegade eu cred ca tie ti-ar fi placut sa te nast...   Apr 15 2008, 08:37 PM
scorpirescu   :lol: ... deci, da... asta este raspunsul meu la...   May 9 2008, 09:27 AM
cosminutzu   Buna! sunt nou pe acest forum si se pare ca ma...   Jul 23 2008, 06:51 PM
gloriana   Cred ca a devenit o obsesie pentru tine. Mie mi se...   Jul 23 2008, 07:03 PM
Bogdan   Povestea este cusuta cu ata alba...parerea mea :bl...   Jul 23 2008, 07:26 PM
cosminutzu  

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 05:51 AM