![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 2-June 08 Member No.: 3,993 ![]() |
cum e sa fii langa un barbat,sa te simti legata de el dar totusi inima ta sa apartina altcuiva?eu trec printr-o astfel de experienta...neplacuta ce-i drept...sau din punctul meu de vedere neplacuta este prea putin spus.sunt cu el de trei ani...si aum trei luni a aparut altcineva...care m-a facut sa vad viata cu alti ochi...m-a facut sa inteleg ca viata merita traita la maxim...spre deosebire de actualul care ma face sa ma simt batrana la 20 d ani.nu pot sa renunt pt k e ff greu...deja stau la el si...cred k doar obijnuinta ma mai tine langa el...k iubirea a pierit d mult...probabil de cand am aflat ca m-a inselat.si atat d puternica ma face sa ma simt cel pe care il iubesc incat am avut curaj sa-i spun actualului k nu il mai iubesc...si acum relatia e in stand-by.nu stiu c sa fac mai departe...ma simt legata de maini si de picioare...un sfat din partea voastra m-ar ajuta foarte mult.cu persoanele apropiate imi e ff greu sa vb despre asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:40 AM |
|