![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Marti am fost la recitalul Sugarbabes, care a avut loc in Bucuresti. In deschidere Keo si Akcent. Intre formatii un dj care mixa house de club. Interesant, dar nu prea gustat de majoritatea oamenilor prezenti... care erau nerebdatori sa le vada pe britanice.
Cand au aparut, mi-am dat seama ca e doar o trupa popularizata, dar nu au sanse sa ramana in istoria muzicii prin nimic. Recunosc totusi ca Sugarbabes au fost mai bune decat o trupa romaneasca de fete (sau de baieti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Cred ca primul merit e c-au vorbit putin si si-au vazut de cantat. N-au indemnat publicul sa le aplaude, a ridice mainile, sa fluure steguletele, etc... cu s-a intamplat cu cei dinaintea lor. Fetele au voci melodioase, dar miscarea scenica si costumele lasa mult de dorit. Rochiile lor erau atat de diferite una de celalalta ca aveam senzatia ca sunt rupte din filme diferite. In plus, Sugarbabes aveau fix miscarea de scena a formatiilor: inaltam mainile spre cer, fandam piciorul din fata, scoatem fundul in evidenta mai avansam cativa pasi... reluam. In schimb, dansatoarele se miscau super. Pacat ca apareau doar la unele melodii. A fost o experinta... mai mult nu pot sa spun! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:35 PM |
|