![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, as dori sa-mi deschid un magazin online cu gene false si produse cosmetice care la noi se gasesc mai greu si la preturi cam mari gen: Ben Nye, Temptu, RCMA, Joe Blasco, Yaby etc., si Iwata (airbrush). Ma tot gandesc la treaba asta de ceva vreme si am vorbit cu mama mea si ea crede ca e o idee buna.
Acum, avand in vedere ca mai exista un magazin similar cu gene false credeti ca gresesc daca o sa le distribui si eu? M-am gandit chiar sa dau discounturi pentru make-up artisti ca sa-i incurajez. Site-ul o sa ma coste ceva, sunt sigura, insa cred ca pot apela la un amic care se ocupa acum de site-ul meu actual si sa imi faca o interfata, etc., la care se adauga si costurile produselor din magazin/depozit. Site-ul din cate am vazut trebuie sa aiba cos de cumparaturi si plata online. Cred ca distribuire prin curier sau posta e cea mai buna. Ca si clienti ma gandeam sa fac initial oferta pentru make-up artistii locali. Toti au datele de contact publice. Dar sunt si multe fete pasionate de un produs bun care cred ca ar fi incantate de pachetele de produse. Chiar ma gandeam sa fac eu seturi de culori ca sa fie mai usor de cumparat de catre oamenii fara cunostinte prea multe in domeniu. Foto m-am gandit sa fie totul de studio. Produsul sa fie clar fotografiat, inclusiv culorile fondurilor de ten. Sa am in permanenta pe cineva (respectiv eu pana una alta) care sa ofere raspunsuri telefonic. Am citi la topicul cu haine ce as avea nevoie, SEO, etc., dar poate stie cineva cat costa implementarea asta google. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:03 PM |
|