IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Mi s-a pus pata pe un tip si nu imi raspunde, Stiu ca e stupid, dar ma holbez la pozele lui toata ziua, de doua sapt
afobia
post Mar 15 2011, 06:43 PM
Post #1

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Sunt pe un site de intalniri din franta .. i-am vazut poza la utilizatorii online (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) nu m-am putut abtine.

i-am dat mesaj cam stupid dar e adevarul (in franceza bineinteles) : i am scris ca titlu "de obicei nu fac asta dar nu m-am putut abtine" si in mesaj i-am scris "nu am vazut in viata mea ochi asa frumosi si o privire atat de incantatoare ca a ta"

el mi-a vazut profilul (am vazut ca l-a vazut) dar nu mi a dat nimic , nici vote nici mesaj nici nimic.

am tot intrat pe profilul lui si timp de o saptamana am tacut .. e cu mine in oras , la Nice.

Dupa o saptamana nu m am mai putut DELOC abtine si i am dat al2lea mesaj : "te invit la o cafea"

A intrat in aceeasi zi (probabil k i-au trimis p mail ca a primit mesaj) dar TOT NU MI A RASPUNS.

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m am enervat si mai tare si a doua zi i-am trimis al3lea mesaj "poti sa imi dai mailul tau?al meu este ...vreau neaparat sa te cunosc"

al 4lea mesaj "ai primit mesajul meu?daca da,de ce nu imi raspunzi?"

Astazi i-am dat al 5lea mesaj ""imi pare rau daca sunt stresanta,nu e stilul meu,dar am remarcat poza ta si faptul ca esti din acelasi oras cu mine si mi-ar placea cu adevarat sa te vad,sa te cunosc cand ai si tu o ora libera.Astept mesajul tau,te rog,imi placi mult.Da-mi te rog mailul tau,nu sunt obeza,am facut o greseala pe profil".

DE FAPT CHIAR NU SUNT OBEZA SI AM PUS OBEZA PE PROFIL CA SA PRIMESC MAI PUTINE MESAJE ; si exact persoana pe care o doresc sa mi dea un msg , NU RASPUNDE !!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Pe profil am scris ca sunt jumatate romanca jumatate araba.Nici nu s a mai uitat pe profilul meu decat la primul mesaj.

Deci nu mi raspunde de ce ??
oare ca e genul de francez rasist (am dat peste prea multi in realitate)
a vazut ca am scris acolo obeza ?
o zice ca sunt prea mica pentru el ? eu 22 el 40 , nu arata de 40 , arata de vreo 30 e superb

Practic sunt stresanta dar cand iti place de cineva , te injosesti , asa ca mine ..

ce sa fac ca sa il conving sa ma vad cu el ? DACA NU MA VAD CU EL IN REALITATE INNEBUNESC de fapt deja am innebunit

Stiu ca suna pueril si nu e ca ma respinge , mi-a placut enorm de el de cand i-am vazut poza !!!!!!!

Ce sa ii scriu ca sa imi raspunda ?? CUM SA FAC SA IL VAD ???

VA ROG am nevoie de un mesaj sau o metoda sa il fac sa vorbeasca , macar sa mi spuna de ce nu raspunde , sa aflu ceva , HELP me , eladies !!!!!!!

Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
afobia   Mi s-a pus pata pe un tip si nu imi raspunde   Mar 15 2011, 06:43 PM
Diana   Afobia, stii tu ca io spun verde in ochi... asa ca...   Mar 15 2011, 10:10 PM
kokl   Eu cred ca s-a speriat. Pentru o partida de sex (l...   Mar 15 2011, 10:23 PM
afobia  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 10:33 PM