![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Sunt pe un site de intalniri din franta .. i-am vazut poza la utilizatorii online (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) nu m-am putut abtine.
i-am dat mesaj cam stupid dar e adevarul (in franceza bineinteles) : i am scris ca titlu "de obicei nu fac asta dar nu m-am putut abtine" si in mesaj i-am scris "nu am vazut in viata mea ochi asa frumosi si o privire atat de incantatoare ca a ta" el mi-a vazut profilul (am vazut ca l-a vazut) dar nu mi a dat nimic , nici vote nici mesaj nici nimic. am tot intrat pe profilul lui si timp de o saptamana am tacut .. e cu mine in oras , la Nice. Dupa o saptamana nu m am mai putut DELOC abtine si i am dat al2lea mesaj : "te invit la o cafea" A intrat in aceeasi zi (probabil k i-au trimis p mail ca a primit mesaj) dar TOT NU MI A RASPUNS. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m am enervat si mai tare si a doua zi i-am trimis al3lea mesaj "poti sa imi dai mailul tau?al meu este ...vreau neaparat sa te cunosc" al 4lea mesaj "ai primit mesajul meu?daca da,de ce nu imi raspunzi?" Astazi i-am dat al 5lea mesaj ""imi pare rau daca sunt stresanta,nu e stilul meu,dar am remarcat poza ta si faptul ca esti din acelasi oras cu mine si mi-ar placea cu adevarat sa te vad,sa te cunosc cand ai si tu o ora libera.Astept mesajul tau,te rog,imi placi mult.Da-mi te rog mailul tau,nu sunt obeza,am facut o greseala pe profil". DE FAPT CHIAR NU SUNT OBEZA SI AM PUS OBEZA PE PROFIL CA SA PRIMESC MAI PUTINE MESAJE ; si exact persoana pe care o doresc sa mi dea un msg , NU RASPUNDE !!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pe profil am scris ca sunt jumatate romanca jumatate araba.Nici nu s a mai uitat pe profilul meu decat la primul mesaj. Deci nu mi raspunde de ce ?? oare ca e genul de francez rasist (am dat peste prea multi in realitate) a vazut ca am scris acolo obeza ? o zice ca sunt prea mica pentru el ? eu 22 el 40 , nu arata de 40 , arata de vreo 30 e superb Practic sunt stresanta dar cand iti place de cineva , te injosesti , asa ca mine .. ce sa fac ca sa il conving sa ma vad cu el ? DACA NU MA VAD CU EL IN REALITATE INNEBUNESC de fapt deja am innebunit Stiu ca suna pueril si nu e ca ma respinge , mi-a placut enorm de el de cand i-am vazut poza !!!!!!! Ce sa ii scriu ca sa imi raspunda ?? CUM SA FAC SA IL VAD ??? VA ROG am nevoie de un mesaj sau o metoda sa il fac sa vorbeasca , macar sa mi spuna de ce nu raspunde , sa aflu ceva , HELP me , eladies !!!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:33 PM |
|