![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
fetelor, dargutelor, haideti sa stabilim o intalnire pe orase (cum bine se discuta pe undeva....)
adica noi, bucurestencele sa stabilim o data anume, la care sa poata veni si celelalte fete din tara (daca vor putea), apoi, cele din timi sa stabileasca o data anume (io parol k vin, da' numa' sa-mi spuneti cand, si sa fie musai in week-end, k altfel nu am cu cine lasa bebelu'), si tot asa.... bai, nush cate fete sunt din baia mare ca sa face o intalnire si acolo, dar daca nu sunt multe, poate reusim s-o corupem pe delphi la intalnirea din buc sau timi...ce zici delphinutzo, ne onorezi? io ma gandeam k pe 1 martie ar fi super-super sa ne intalnim in bucuresri, sa mergem undeva inr-un loc linistit (k tot vom face noi zgomot destul :D)....ce ziceti? bai, si inca o kestiuta, daca sunteti de acord: fiecare fatuca care vine, e musai sa aduca ceva simbolic, ca o amintire, se amesteca lucrurile ca la o tombola, si fiecare pleaca acasa cu o amintire de la altcineva, lasand la randul ei ceva in amintirea altcuiva...Doamne ce alambicat ma exprim....da' voi intelegeti, nu? va tzucutz si va astept cu propuneri :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:11 AM |
|