![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pentru ca discutia despre promovarea valorilor era in pericol sa devieze, am creat un nou topic si am mutat aici mesajele despre cum ii influenteaza pe copii anturajul si ce putem face noi, ca parinti, pentru a diminua efectuele negative ale unui anturaj nepotrivit.
Cat adevar graiesti tu, kalua! Mai ramane o problema majora: anturajul. Inca nu am copii, dar mi-am pus de multe ori problema educatiei pe care eu i-as putea-o da si pe care mediul de la scoala ar distrige-o. Daca la scoala 3/4 din clasa asculta manele si el este marginalizat pentru ca le blameaza, exista riscul sa treaca de partea majoritatii. Si "manelele" reprezinta doar un exemplu banal. oricum copilul tau are bafta de a trai si a se dezvolta intr-un mediu cu mult superior celui din Romania. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Diana: Mar 13 2006, 11:32 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 01:33 AM |
|