IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 158 159 160 161 162 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Nimphetamin
post Apr 11 2008, 01:46 PM
Post #1591


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



QUOTE(teocris7 @ Apr 11 2008, 02:39 PM) *
Eu fac acum Frigarui cu bulete de linte si sos de vinete-reteta luata de pe net. Sper sa iasa buuuuun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pun poze mai tarziu si imi dau si verdictul.


Vreau si eu reteta, ca am si eu vinete si linte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Apr 11 2008, 02:00 PM
Post #1592


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Frigarui cu bulete de linte si sos de vinete

300g linte, doua oua, 1 ceapa, 1 morcov, 2 catei usturoi, sare, piper, 1 foaie dafin, pesmet, marar

Lintea se fierbe 30 minute in multa apa cu o foaie de dafin, apoi se strecoara. Se mixeaza lintea cu ceapa si usturoiul si se pune compozitia intr-un castron, unde se amesteca cu ouale,verdeata si morcovul dat pe razatoarea mica. Se adauga sare si piper dupa gust.
La sfarsit, se mai pun cateva linguri de pesmet pana ce compozitia are consistenta unei paste modelabile.
Se fac bulete , se dau prin pesmet si se prajesc in ulei.

Sos de vinete: salata de vinete se amesteca cu smantana si cu mustar frantuzesc(cu boabe)

Mod de servire: pe betisoare de frigarui(de bambus) se infig, pe rand, buleta de linte,ardei gras verde, bucati de rosie si bucati de cascaval.


Deabea astept sa vad cum iese. La reteta asta voi atasa si poze un pic mai pe seara.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 11 2008, 02:26 PM
Post #1593


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Multam. Astept impresii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 11 2008, 10:15 PM
Post #1594





Musafir






Eu am facut azi o salata mai teapana umpluta si data la cuptor. Maine vreau sa produc o mancare indiana de pui cu sos - Maghani Murgh cu pilaf Patiala. Si poate o prajitura necomplicata, poate un chec, ca de mai mult n-o sa am timp.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 12 2008, 02:05 AM
Post #1595


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



- am facut niste minestrone cu tofu. e o ciorba foarte buna chiar si fara tofu. Aveam si seminte de pin si busuioc si mi-am facut pesto-ul pe loc.
- am facut niste friptura d epui la cuptor si-am pus si niste ficatei sa se coaca langa ele
- ieri am scos o punga cu cartofi dulci pai din congelator, si-apoi am un stil pun pe frigider si-mi zic sa nu uit si mereu uit . Deci azi dimineata am gasit punga dezghetata si-am zis sa incerc un piure. Pe cat is de buni prajiti pe-atat-s de oarecare piure asa ca am mai ras niste cascaval, am batut 2 oua in el si-acu e la cuptor. Macar capata gustul ala de bostan copt.
- praji cu care va 'amenintam' am facut-o aseara (iar) sa vad cum reusesc sa pun si poze.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Apr 12 2008, 07:24 AM
Post #1596


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Buletele sunt foarte bune!
Un pic migaloase, dar bune rau.
Cu ocazia asta, recunosc ca am calcat stramb si am mancat si eu aseara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 13 2008, 12:49 PM
Post #1597


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Eu am gatit si ieri si azi, sper s anu mai fie niciun comentariu de la barbata-miu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

- Ciorba molodoveneasca din carne de porc
- Gulas traditional (reteta pusa de Cleo)
- ciuperci la cuptor (cu branza si verdeata peste ele)
- rulada olteneasca (piept de pui umplut cu cascaval, gogosari murati, ciuperci)
- pangasius la cuptor. L-as fi vrut la gratar, dar n-am gratar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Io zic ca e destul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 13 2008, 01:04 PM
Post #1598


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



OMG cat ai gatit, eu numa' daca am musafiri fac atata mancare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 13 2008, 02:44 PM
Post #1599


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Stai ca am uitat vinetele pane.
Si acu cateva minute am pus repede de o salata pt pangasiusul asta. Am facut o maioneza subtire, dreasa cu iaurt, si am pus in ea de toate: fasole galbena pastai, castraveti murati, ciuperci.

Nasol e ca barbata-miu pleaca iar joi si nush cine mananca toata mancarea asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 14 2008, 10:10 AM
Post #1600





Musafir






Azi fac naut cu telemea si ardei copt, la cuptor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 158 159 160 161 162 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 02:56 PM