IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Dec 28 2005, 11:20 PM
Post #1


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



am facut ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza, sarmale si cozonac

saptamana viitoare dupa Rev fac o supa si felul doi va fi ceva usor inca nu m-am hotarat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
262 Pages V  « < 230 231 232 233 234 > »   
Start new topic
Replies (2310 - 2319)
Cleo
post Dec 11 2008, 03:45 AM
Post #2311


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kalua n-am sapat f adanc insa cred ca nu exista supe spuma in carticica mea
sint o multime de alte supe interesante.

am mancat o jumatate de capatana de salata iceberg cu ardei rosu, ceapa si ton in conserva pt copil am facut quesadillas cu tortillas din grau integral, cascaval cheddar si niste carnat chorizo daca tot a ramas.
Am pus putin unt intr-o tigaie de teflon (se poate si fara) am pus o tortilla am presarat cascaval ras am asezat roata felii de carnat am mai pus o tortilla si apasand usor am prajit cand pe-o parte cand pe alta pana s-a rumenit frumos apoi am taiat-o in ca pe-un tort. Tortillas devin crocante, umplutura e moale. Excelente! Variantiile umpluturilor tind la infinit insa cascavalul care le leaga, trebuie sa existe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 11 2008, 10:16 AM
Post #2312


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Am facut ieri o salata de fructe din struguri aici se gasesc struguri stafiduta (in Bv. nu se gasesc si sunt buni rau), mango, ananas, pere si kiwi si am pus-o dupa ideea lui Fanny cu mango un rand fructe un rand crema de tiramisu, vreau sa zic ca a iesit o gustosenie buna de tot. N-am pozat-o ca acumulatorii erau descarcati. Next time, cand mai fac o pozez.
Azi ostropel de vita sau fajitas doar partea cu carnea sa vad, cu mamaliga sau piereu si maybe niste briose cu branza de vaci.

This post has been edited by Master of Norules: Dec 11 2008, 10:17 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Dec 11 2008, 11:21 AM
Post #2313





Musafir






Apoi de-aia se cheama quesadillas, ca-s intotdeauna cu cascaval (queso = branza). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe mine nu m-au fermecat pana acum, dar asa cum le-ai prezentat tu, un pic prajite si crocante, mi-ai starnit interesul pentru ele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Noi ne branzim azi: mancam branza cu putregaiul incretit asa, natur, cu paine, iar camembertul de oaie il fac la cuptor, in bacon.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Dec 11 2008, 08:53 PM
Post #2314


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



nici eu n-am mai mancat pana aseara si-am luat asa-n sila (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o bucatica si mi s-au rotunjit ochii de placere
s-o fi vazut pe Karli, aceeasi moaca dar toate expresiile mai accentuate si sila si uimirea de dupa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)


kalua (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) da-i lui cleo proportiile la macaroanele tale (i got a disease (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Dec 11 2008, 09:29 PM
Post #2315





Musafir






Iti scriu aici, ca reteta oi pune-o tu cand ti-au iesit perfecte:
120g migdale macinate
2 albuse
o priza sare
150g zahar pudra

si dupa aceea depinde de care vrei sa faci:
- roz: 10 picaturi colorant rosu
- cu fistic (verzi): 10 picaturi colorant verde plus 2 linguri fistic macinat
- albe: maduva de la 1/2 baton vanilie plus 2 linguri nuca de cocos macinata
- cu cacao: 2 linguri cacao
- cu lamaie (galbene): 10 picaturi colorant galben
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Dec 11 2008, 09:33 PM
Post #2316


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



mersi
eu singura chestia pe care am repetat-o de fiecare a data a fost sa folosesc albusuri din cutie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si am senzatia ca din cazua lor am probleme. Pt un chec de albusuri sint ok ca pun toata cutia insa pt macaroane unde trebuie masurat cu lingura sau gramele nu-mi ies si pace, nu se bat cum trebuie samd. (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Dec 11 2008, 10:08 PM
Post #2317





Musafir






Pai da-le-ncolo de albusuri incutiate, pui de-alea din oua de gaini fericite si gata. Iar din galbenusuri faci un sos carbonara si-ai rezolvat problema. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Dec 12 2008, 01:27 AM
Post #2318


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



asta mi-a mai ramas de eliminat in rest am facut toate boacanele posibile
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 12 2008, 11:41 AM
Post #2319


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Kalua ia shareuiste-ne si noua please sosul ala calbonara cu galbenusuri. Multam fain.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Dec 12 2008, 12:01 PM
Post #2320





Musafir






E sharuita de cand haul, aici si aici.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 230 231 232 233 234 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 04:16 AM