![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
Post
#181
|
Musafir ![]() |
Cred ca-mi sta mintea la mancare chinezeasca. De fapt se numesc: pungute cu telemea si legume. Retela a la Kalua. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Ala sunt dovelceii musai? As vrea sa fac reteata asta dar mi-e nu-,mi plac dovelceii. CRezi ca as putea pune altecva ain locul lor? Foaie de aluminiu Telemea sau Feta Ceapa Dovlecei Rosii Ciperci Usturoi Rozmari n Oregano Frunze busuioc (sau o amestecatura "plante italienesti") sare, piper, ulei de masline Rosiile si dovleceii se taie cuburele, ceapa pestisori. Daca ciupercile sunt mari, se injumatatesc sau se taie in sferturi. Telemeaua se taie cuburele si se pune pe bucati de foi de aluminiu taiate mai mari. Peste telemea se pun legumele, se sareaza, pipereaza, se pun verdeturile. Se toarna un pic de ulei me masline pe deasupra si se inchide foaia (atfel incat sa arate ca o punguta inchisa sus). Se pun ori la cuptor, ori pe grill. |
|
|
![]()
Post
#182
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nu sunt musai. Eu mai pun si brocoli sau vinete. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
Post
#183
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#184
|
Musafir ![]() |
Nu mai face nimeni bunataturi? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu pe canicula asta am trecut la salate, gratare si mancare rece. Aseara am avut si musafiri (de-ai familiei), am pus rosii cu mozarella si busuioc, branze, salamuri, ardei copti pe masa. Apoi mititei si branza haloumi la gratar cu salata verde, una de castraveti si una de rosii. Desert: Nemesis cu inghetata de vanilie pe-o parte, niste smantana groasa (créme fraiche) pe cealalata parte si capsuni. |
|
|
![]()
Post
#185
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Noi mancam mai mult in oras. Pe caldurile astea nu prea am chef sa gatesc decat un gratar sau o salata. Azi am facut pizza, cornuri cu mac si varza cu bacon. Am fost tare harnica. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
Post
#186
|
Musafir ![]() |
fetelor v-am auzit vb de glass noodles ceva timp. Voi cum ii faceti?
|
|
|
bubulina |
![]()
Post
#187
|
Musafir ![]() |
Merci mult Kaula. O sa fac cind o sa cumpar carne tocata, cred ca fratelui meu i-ar place mult.
Am primit ordin sa fac pui. Am cumparat un pui si ma gindesc cum sa-l fac...am gasit retete pe aci. INtrebarea mea e ca daca sa tai puiul in bucati. E intreg...uhh in ce m-am bagat. Nu stiu ce trebuie sa fac sa-l pun intreg in cuptor sau nu? Nu am mai facut pana acum pui. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#188
|
Musafir ![]() |
bubulino, l-ai facut deja? (n-am vazut intrebarea ta ieri (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/bataita.gif) )
Poti sa-l faci cum vrei, intreg sau in bucati, nu se poate spune ca iese mai bun ca-i taiat sau ca-i intreg. Daca mai vrei vreo sugestie, anunta-te. Eu vreau sa fac azi ciuperci umplute cu branza si ardei copti. |
|
|
bubulina |
![]()
Post
#189
|
Musafir ![]() |
Salut Kalua,
am facut puiul inainte de a vedea raspunsul. A trebuit sa-l tai ca era prea mult pt fratele meu sa-l maninca odata . L-am taita (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif) si am pus in el bucati de usturoi si de ginger+ la sfirsit ceva condimente. Cand era aproape gata am adaugat seminte de in. I-a placut. Eu nu prea maninc carne, dar pui maninc cel mai mult oricum. De obicei il pun in cuptor, dar nu imi place ca lasa un fel de grasime si trebuie mereu sa-l iau afara sa golesc grasimea de pe hirtie. Daca e lasat sa se coaca asa sau se pun vegetale pe langa atunci devine prea gras pt mine. Mai direct: maninc si vomit (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) imediat. Oare cum ar trebui sa-l fac defapt? Sa iasa grasimea inainte de al coace? |
|
|
![]()
Post
#190
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Bubulina, ai incercat sa-l faci pe sticla? Se scurge toata grasimea si iese super gustos. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:18 PM |
|